NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 1 éve
Kurvaanyyátok, hogy belefújtok a fumble-baezt már szeretem. 8 - )
vpi
több mint 1 éve
FuckHill Td 40 yardos aztánn kakukk31 yard waddle, maradhat?
ParadSEC
Kúrfürst briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Hill Td 40 yardos aztánn kakukk31 yard waddle, maradhat?
ParadSEC
több mint 1 éve
Kurvaanyyátok, hogy belefújtok a fumble-ba
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
BB mi a faxra várt a pirossal???ezt bazdmeg én se értem.
NB2
ma legalább kettőt be kellett volna dobnia.
több mint 1 éve
ok h play was dead the mosternek mostantól végig labdával a kezében kéne járnia
több mint 1 éve
Megint ugyanaz. Fontos play, betli.
több mint 1 éve
Kampman
28 292
A Patsesek olyan sokan vannak, hogy most már frakcióznak, belháború, meg ilyenek.Bezzeg a Bucs drukkerek összetartóak.
több mint 1 éve
BB mi a faxra várt a pirossal???
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
De, felmerült.Lol! Na pont az ilyen orbitális marhasagok miatt csapod ki a biztosítékot. Az mondjuk fel sem merül hogy ennyire szar passz volt igaz? Tok illogikus lenne az atompontos QB-tol aki sose passzolt össze-vissza. Oh wait…Volt ott szabad ember?Ugye ezt Te sem gondolod komolyan,hogy ki akarta dobni? C’mon man! És csodálkozol ha elkuldenek a busbaEzt pl hova a tokombe dobta?ki a pályáról, van még 2 lehetőség.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Elméletileg Pop volt ott, de fogták szorosan, szal ja.
Ha meg oda dobja és INT akkor meg azon izéltek, hogy miért nem dobta ki.
Lúdas Solymi
kolok1972
De te írtál egy véleményt, én írtam egy véleményt.
Szerintem itt az lenne a normális, ha azt mondanád, hogy majd nézzük vissza, nem az, hogy kapásból lefikázol.
több mint 1 éve
Lol! Na pont az ilyen orbitális marhasagok miatt csapod ki a biztosítékot. Az mondjuk fel sem merül hogy ennyire szar passz volt igaz? Tok illogikus lenne az atompontos QB-tol aki sose passzolt össze-vissza. Oh wait…Volt ott szabad ember?Ugye ezt Te sem gondolod komolyan,hogy ki akarta dobni? C’mon man! És csodálkozol ha elkuldenek a busbaEzt pl hova a tokombe dobta?ki a pályáról, van még 2 lehetőség.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Hill Td 40 yardos aztánn kakukk
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Szerintem van még a tarsolyban elég play, de legyen így, nyerjünk mi 😊2 tdvel az átlagunk alatt vagyunk mininum szóval igen, valamennyire megy eddigSzerinted meg tudjuk fogni ezt a Miami offenset a mai játékkal?vagy egy 3 playes miami td driveMiamival mi történt? 😊Elhitték,hogy megvan meccs...most jön a Mortal Kombat feltámadás!
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
De ez max hosszabbítás lesz.
több mint 1 éve
2 tdvel az átlagunk alatt vagyunk mininum szóval igen, valamennyire megy eddigSzerinted meg tudjuk fogni ezt a Miami offenset a mai játékkal?vagy egy 3 playes miami td driveMiamival mi történt? 😊Elhitték,hogy megvan meccs...most jön a Mortal Kombat feltámadás!
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Volt ott szabad ember?Ugye ezt Te sem gondolod komolyan,hogy ki akarta dobni? C’mon man! És csodálkozol ha elkuldenek a busbaEzt pl hova a tokombe dobta?ki a pályáról, van még 2 lehetőség.
kolok1972
Lúdas Solymi
kolok1972
több mint 1 éve
ötös műhold
309
Innen a védelem még meg is nyerhetné. Esélye: 10%. Mert maci nem fogja.
több mint 1 éve
FunHun
1 482
nyugi a floridai zebrák majd besegítenek 😀Miamival mi történt? 😊engem szopatnak h ne nyerjek pénzt 😀
NB2
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Na, ggyerünk, egy stop and go
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Szerinted meg tudjuk fogni ezt a Miami offenset a mai játékkal?vagy egy 3 playes miami td driveMiamival mi történt? 😊Elhitték,hogy megvan meccs...most jön a Mortal Kombat feltámadás!
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Juju az elite elkapónk 😊
több mint 1 éve
ott akár meg is lehet mayeAz 1/1 úgyis a Bearsé lesz olyan 1/5 lövöm most be a csapatot...amúgy viccet félretéve nektek az a jó ha kikaptok nem?true 😉Ezt most miért nem veszik fel???mert azt akarják h a miami nyerjen
FunHun
Kúrfürst briareos
FunHun
PO nyilván nem lesz, himi humi 7-10el meg semmire nem mentek
Kúrfürst briareos
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ugye ezt Te sem gondolod komolyan,hogy ki akarta dobni? C’mon man! És csodálkozol ha elkuldenek a busbaEzt pl hova a tokombe dobta?ki a pályáról, van még 2 lehetőség.
kolok1972
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
most ünnepelhet elefántcsontpart #4.
több mint 1 éve
vagy egy 3 playes miami td driveMiamival mi történt? 😊Elhitték,hogy megvan meccs...most jön a Mortal Kombat feltámadás!
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Miamival mi történt? 😊engem szopatnak h ne nyerjek pénzt 😀
NB2