Miami Dolphins - New York Jets
12 hónapja
Most miért bántod szegény Anton Harrisont? Ez volt az 1. meccs, amit kihagyott. Majd jövő héten már nem lesz beteg és játszhat megint.Jah kikerült a fék a csapatból.Mi nyertünk ma. 😀Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
Sixo
iktriad
Sixo
Szerkesztette: iktriad
12 hónapja
Azt hittem, a Packers B-t nem lehet legyőzni (ennyiszer).
12 hónapja
Jah kikerült a fék a csapatból.Mi nyertünk ma. 😀Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
Sixo
iktriad
12 hónapja
Akkora momentum volna a Miaminél, hogy más kimenetel benne se volt a meccsben,Rodgers mondjuk baszki, már előre tudta mi lesz
12 hónapja
Majd jövő héten ellenük 😀Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!
12 hónapja
Smith veteran restet kapott a meccsre, csal az OT-t keleltt eldöntenie😄
Poloska vagyok.
12 hónapja
Mi nyertünk ma. 😀Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
Sixo
12 hónapja
Csempionsip mentaliti. 📈
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
12 hónapja
Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyokJó Jags szurkoló lennél.
Wester
12 hónapja
Izgalmas meccsen kikaptunk, én elégedett vagyok
Lesz ez még így se!
12 hónapja
Jah igaz, a Jets kért időt.már nem voltSzerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀Egyből időt kértek volna.
Wester
Sixo
gamerkr
12 hónapja
már nem voltSzerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀Egyből időt kértek volna.
Wester
Sixo
12 hónapja
De nincs nekikSzerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀Egyből időt kértek volna.
Wester
Sixo
Lesz ez még így se!
12 hónapja
Szerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀Egyből időt kértek volna.
Wester
12 hónapja
Szerintem itt ha ezt elkapja Hill nem lett volna TD és beszopta volna Miami idővel 😀
Lesz ez még így se!
12 hónapja
Carlsonnak csak levegő változás kellett ezekszerint
12 hónapja
Fu bazzeg kemeny play hivas volt ez..
12 hónapja
Ezt behúzzuk innen szerintemXD
Wester
Lesz ez még így se!