Minnesota Vikings - Baltimore Ravens
25 napja
Mccarthy egy helyben forgott egyet de nagy tag
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
25 napja
gedam
6 226
mák drive
25 napja
gedam
6 226
szegény jefferson letolja úgy a karrierjét, hogy egy 40 éves flacco szintet sosem látott
25 napja
JJ velunk, hat vezetunk...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
25 napja
Na bakker ez nagy lehetőség volt. Kár érte ...
25 napja
Nagyobb baj hogy sztem ez nem Henry hibája hanem MonkenéMilyen érdekes.mikor.nem.kozepen futtatják Henryt akkor jönnek a yardok...micselben legalább van élet, henryben volt még tavaly egy jó alapszakasz, de azóta katasztrófa
Benibácsi
gedam
25 napja
gedam
6 226
Milyen érdekes.mikor.nem.kozepen futtatják Henryt akkor jönnek a yardok...micselben legalább van élet, henryben volt még tavaly egy jó alapszakasz, de azóta katasztrófa
Benibácsi
25 napja
henry idehozatalát se szerettem. azért jött, hogy a red zone nyüglődésen segítsen, de csak -1 embertöbbre menne a ravens folyamatos screenekkel
gedam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
gedam
6 226
henry idehozatalát se szerettem. azért jött, hogy a red zone nyüglődésen segítsen, de csak -1 ember
25 napja
Lamart megvan aldva ezzel a csapattal
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
25 napja
Na. kb nyolcadikra sikerült megállítaniuk a futást.
25 napja
Milyen érdekes.mikor.nem.kozepen futtatják Henryt akkor jönnek a yardok...
25 napja
gedam
6 226
megen összeállnak, beszélgetnek a huddleben 30secet, majd jön egy 0yardos középrefutás henrytől
25 napja
gedam
6 226
Sajna ez egy Punt lesz. Hozzaèrtek mikor földet értjó világtalan ez a mccarty. nyomás nélkül hova dobta
Benibácsi
25 napja
Vicc hogy érdemi passz siettetes csak akkor van ha Hamilton blitzel.A passz siettetes tényleg egy vicc.
Azt meg nem tudom ki találta ki hogy egy jó védelem ellen az lesz a jó taktika hogy a nemletezo O fal mögül majd elpasszolgatunk futas nélkül
...
Snagal
25 napja
Sajna ez egy Punt lesz. Hozzaèrtek mikor földet ért
25 napja
Vicc hogy érdemi passz siettetes csak akkor van ha Hamilton blitzel.Azt meg nem tudom ki találta ki hogy egy jó védelem ellen az lesz a jó taktika hogy a nemletezo O fal mögül majd elpasszolgatunk futas nélkül
...
25 napja
gedam
6 226
álljunk már át hurry up-ra, mert az öreg vámpír a toronyban borzalmas játékokat hív. mintha lenne o fal, olyanokat.
25 napja
Akcidens
31
Miért nem jelzett fair catchet?????
25 napja
Csak még több pénz kell neki hogy elérje az átlag szintetRemélem CB vagy S jön a drafton elsőbenés vmelyiket a mostaniak közül tömjük ki. hámfri is csak lézeng vagy égetik
KeyG
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
25 napja
Akcidens
31
Múlt évben ez egy jó meccs lett volna, idén inkább a rocsderbire hasonlít
25 napja
gedam
6 226
persze nyerhetünk, mert ez a vikings is elég vérszegény
25 napja
gedam
6 226
Remélem CB vagy S jön a drafton elsőbenés vmelyiket a mostaniak közül tömjük ki. hámfri is csak lézeng vagy égetik
KeyG
25 napja
Remélem CB vagy S jön a drafton elsőben
We are just the Ravens!
25 napja
Falevél segített irányba állítani a tacklere Allent ez egy hiba. De screenél àt kell engedni őket?
Második hiba
We are just the Ravens!