Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 10 éve
2 szer ugyan azt o.O
Liverpool Fc
több mint 10 éve
na ez szép volt, és most jön hogy nincs már elég idő .....
több mint 10 éve
... ennyire üresen...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Ha egyszer McCarthynak szobrot állítanak a Lambeau előtt, egy olyan pózban legyen, amint éppen egy piros zászlót dobKampmande úgy, hogy nelson gatyájába, mert véletlenül elbaszta 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ha egyszer McCarthynak szobrot állítanak a Lambeau előtt, egy olyan pózban legyen, amint éppen egy piros zászlót dobKampmanDe minimum lógjon ki a piros a zsebéből, csomóval, hogy ne felejtse el bedobni
több mint 10 éve
megint csak érdekes szabály, ha jól értelmeztemelűször MM-nek írtam 😊 Veszteni nem lehet vele, viszont leérkezés után kiesett a labda a kezébőlSancoezt meg lehetett volna cselendzselni csak a vicc kedvéértSanco@packers
#Packers challenging 16-yard reception by Rudolph. #GBvsMIN
😀 😀gamerkr
több mint 10 éve
Kampman
28 323
Ha egyszer McCarthynak szobrot állítanak a Lambeau előtt, egy olyan pózban legyen, amint éppen egy piros zászlót dob
több mint 10 éve
jó vicc volt, csak nehogy kelljen a végén a TO 😊MM szereti a viccetLNezt meg lehetett volna cselendzselni csak a vicc kedvéértSanco@packers
😀 😀gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Ezek szerint a csaposnakne is mond, szabolcsi barack... hawksos haver hozta de én az estin már annak fogok drukkolni, akinél több sör leszbalazs799inkább erről, mint a páleszról 😉Sancosorry volt egy nem hivatalos pálinka kör ezekszerint pont erről maradtam le 😛balazs799erre a leütött passra gondoltatok ha ha nál? nálam ez most voltbalazs799Nem. Volt egy blitz-nek indult szerelése a futón 4 play-el ezelőttLN
több mint 10 éve
ne is mond, szabolcsi barack... hawksos haver hozta de én az estin már annak fogok drukkolni, akinél több sör leszinkább erről, mint a páleszról 😉Sancosorry volt egy nem hivatalos pálinka kör ezekszerint pont erről maradtam le 😛balazs799erre a leütött passra gondoltatok ha ha nál? nálam ez most voltbalazs799Nem. Volt egy blitz-nek indult szerelése a futón 4 play-el ezelőttLN
Liverpool Fc
több mint 10 éve
elűször MM-nek írtam 😊 Veszteni nem lehet vele, viszont leérkezés után kiesett a labda a kezébőlezt meg lehetett volna cselendzselni csak a vicc kedvéértSanco@packers
😀 😀gamerkr
több mint 10 éve
MM szereti a viccetezt meg lehetett volna cselendzselni csak a vicc kedvéértSanco@packers
😀 😀gamerkr
több mint 10 éve
inkább erről, mint a páleszról 😉sorry volt egy nem hivatalos pálinka kör ezekszerint pont erről maradtam le 😛balazs799erre a leütött passra gondoltatok ha ha nál? nálam ez most voltbalazs799Nem. Volt egy blitz-nek indult szerelése a futón 4 play-el ezelőttLN
több mint 10 éve
ezt meg lehetett volna cselendzselni csak a vicc kedvéértSanco@packers
😀 😀
több mint 10 éve
sorry volt egy nem hivatalos pálinka kör ezekszerint pont erről maradtam le 😛erre a leütött passra gondoltatok ha ha nál? nálam ez most voltbalazs799Nem. Volt egy blitz-nek indult szerelése a futón 4 play-el ezelőttLN
Liverpool Fc
több mint 10 éve
ezt meg lehetett volna cselendzselni csak a vicc kedvéért
több mint 10 éve
erre a leütött passra gondoltatok ha ha nál? nálam ez most voltbalazs799szerintem nem, ennyire nem lehet a streamed késésben
több mint 10 éve
erre a leütött passra gondoltatok ha ha nál? nálam ez most voltbalazs799Nem. Volt egy blitz-nek indult szerelése a futón 4 play-el ezelőtt
több mint 10 éve
erre a leütött passra gondoltatok ha ha nál? nálam ez most volt
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Most mar tenyleg be kell vallani,hogy Teddy egy zsak szar...ZoliZoltánnem zsák, mondjuk inkább csak kupac...
nem az ő meccse, de nézd meg kikkel áll szemben rookie-ként, és a WR-ek se segítenek neki sokat, blokkok is fosok, úgyhogy nem ő az egyetlen gyenge ma az O-ban
több mint 10 éve
amíg mi nyerünk, nem számít 😊A macik meg közben fordítottak McCown kis segítségével is, szóval elnézést kell kérnem a feltételezésért, hogy feladják a meccset.Sancoelkezdik szerezni a szenvedős W-ket, ez mondjuk nem igazán tetszik....gamerkr
több mint 10 éve
Most mar tenyleg be kell vallani,hogy Teddy egy zsak szar...
több mint 10 éve
Ha-ha milyen messziről jött..LNhú bizony, feltűnő is volt 😀