Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 10 éve
szép volt, Lacy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Bortles ezzel a csapattal jobb lenne, mint Teddy. De ez csak személyes vélemény. Bridgewater nagyon szürke, Bortles legalább a pick6-ekkel felhívja magára a figyelmet 😀.Bridgewater nálam átvette a legrosszabb kezdő QB a ligában címet a mai nappal. MarioAnarosszabb, mint Bortles?deyell
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Küzdök a stream nyújtotta elemekkel de legalább megvan a 1downbalazs799firstrows.biz/football/green-bay-packers-at-minnesota-vikings-frsg7000
ezen nem akad annyira és meg a QB futás is
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Az a baj, hogy a védelem nem fogja bírni végig...
több mint 10 éve
Küzdök a stream nyújtotta elemekkel de legalább megvan a 1down
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Erre lett szerintem eleve draftolvaHyde gyönyörű volt, még mindig tetszik a Woodson-blitz 😀gamerkrMár tavaly mondtam, hogy ő Woodson utódja. 😉 Nem akkora playmaker, de ugyanaz a szerepkör.Sanco
több mint 10 éve
deyell
11 702
Bridgewater nálam átvette a legrosszabb kezdő QB a ligában címet a mai nappal. MarioAnarosszabb, mint Bortles?
choose life
több mint 10 éve
Kurva flagek...
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Bridgewater nálam átvette a legrosszabb kezdő QB a ligában címet a mai nappal. A baj, hogy kb 30 ponttal kellene emiatt vezetnünk, gyakorlatilag meg fej-fej mellett van a két csapat 😕...
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Hyde gyönyörű volt, még mindig tetszik a Woodson-blitz 😀gamerkrMár tavaly mondtam, hogy ő Woodson utódja. 😉 Nem akkora playmaker, de ugyanaz a szerepkör.
több mint 10 éve
idén a D meccsben tartja a csapatot, de minden meccsen van olyan szituáció amit könnyen adnak ők is... Oline a legnagyobb gáz, és sok a WR drop is ahogy ma is, és persze AP hiánya nem fér belenyugi, az utolsó pillanatban úgyis kikapunk
több mint 10 éve
Hyde gyönyörű volt, még mindig tetszik a Woodson-blitz 😀
több mint 10 éve
Mi a faszert nem passzolt megint???
több mint 10 éve
Akkor ideje másik csapatot választanom... :-/az elég jóindulatú first down volt 😊Sanconem leszünk örökké bírók csapataKampman
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Hydera úgy rászóltam az elején, hogy azóta nagyon megrázza magátbalazs799Látatlanban is a legjobb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Biztos szerencsétlen McKinnonnal akarunk blitzelő safetyt blokkolni? 😒
több mint 10 éve
Hydera úgy rászóltam az elején, hogy azóta nagyon megrázza magát
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
az elég jóindulatú first down volt 😊Sanconem leszünk örökké bírók csapata
több mint 10 éve
D minden meccsen jo.Csak az O fos...
több mint 10 éve
SACK!!!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Szep volt Meki! :-p
több mint 10 éve
az elég jóindulatú first down volt 😊
több mint 10 éve
zolten
230
Nem követtem annyira nyomon a meccseitek. Ennyire jó volt a D eddig is?Ez a Vikings D hol volt eddig a meccsig???zoltenNem tudom miről beszélsz, nem a D-vel volt gond idén...Toca
több mint 10 éve
Ez a Vikings D hol volt eddig a meccsig???zoltenMúlt héten a cornereink betliztek, de amúgy a D-ben eddig nem nagyon volt hiba, most se rajtuk fog elmenni...