New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 2 éve
Harry banyek
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Jó, de most ne csináljunk már úgy mintha a Bills nyeretlen kétévesekből állna.Hát ez szupiRöhejes a D.Nyugodtság van...egyértelmű, hogy készültek a meccsre, meg hát még mindig ők az esélyesebbek.
Azt csinál a Buffalo amit akar
zinedine5
Az a lényeg, hogy ne húzzanak el, aztán a második félidőre hátha kielemezzük őket.
Ha meg nem, akkor meg nem.
Solymi
Jó terv
zinedine5
McDermott összerakott egy jó védelmet, Daboll egy jó Offense plant, Allen meg azért nem éppen egy kis darab QB, ráadásul futni is tud, erre mindig készülni kell és látszik, hogy építenek a matchupokra, ami azt eredményezi, hogy néha szívni fogunk. Ráadásul a védelmünk sincs annyira a toppon azért...
több mint 2 éve
Kìváncs i vagyok mennyire fogunk válaszolni. A D-t gatyába kell rázni mert ez siralmas leaz a PO-ra nézve. Vissza kell nyerni a Bye week elötti formát mert ez eddig nagyon gánya
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Mázlink volt hogy beleértek a labdába és nem lett bünti végül...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Na, legalább csak FG
több mint 2 éve
Hát ez szupiRöhejes a D.Nyugodtság van...egyértelmű, hogy készültek a meccsre, meg hát még mindig ők az esélyesebbek.
zinedine5
Az a lényeg, hogy ne húzzanak el, aztán a második félidőre hátha kielemezzük őket.
Solymi
Jó terv
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Röhejes a D.Nyugodtság van...egyértelmű, hogy készültek a meccsre, meg hát még mindig ők az esélyesebbek.
zinedine5
több mint 2 éve
Röhejes a D.Úgy tűnik senki nem szólt nekik,hogy ma felesleges kijönniük a pályára ,úgyis kikapnak…
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Ilyen volt a múlt héten az Indy meccs első félideje is.
több mint 2 éve
Vajon miért nincs blitz csomagunk? Ìgy szét fogja szopatni minket Allen
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Vakon van a védelem eddig
több mint 2 éve
Bentley meg Ht ma sincs toppon
több mint 2 éve
Tackle után miért mennek még vagy 5-6 yardot?????
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Az nem most volt...új szelek fújnak... meghát sok edző elment, Ernie sincs már, stb.Az igaz. Viszont: arra emlékszem, hogy a NE rendre nekiment a 4th&1-nek akkor is, amikor az még nem volt olyan divat, mint mostanság.Csodálkoztam volna, ha BB nem megy neki.nem néztél elég pats meccset idén 😊
nagylaza
NB2
nagylaza
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Harry mocskos jól blokkol WR létére...Ezért tartják meg valszeg, átkonvertálják blokkoló WR-ré, új pozíciót találtak ki 😀
Castleai01
több mint 2 éve
Az igaz. Viszont: arra emlékszem, hogy a NE rendre nekiment a 4th&1-nek akkor is, amikor az még nem volt olyan divat, mint mostanság.Csodálkoztam volna, ha BB nem megy neki.nem néztél elég pats meccset idén 😊
nagylaza
NB2
több mint 2 éve
Ez a két play mondjuk szép volt
több mint 2 éve
Harry mocskos jól blokkol WR létére...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Csodálkoztam volna, ha BB nem megy neki.nem néztél elég pats meccset idén 😊
nagylaza
több mint 2 éve
Csodálkoztam volna, ha BB nem megy neki.
több mint 2 éve
Én rúgnám, kell a pont...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Kíváncsi vagyok, hogy ennek nekimegyünk-e egy QB sneak-kel, Jet sweeppel, futással vagy inkább rúgunk...valszeg utóbbi lesz.