New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 2 éve
Ezt gyorsan megoldotta a Bills D# 😕Inkább mi 😀
kyobalu
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
akkor imádkozzunk, hogy csak FG-t kapjunk ebből a bills támadásból és aztán a félidőben az edzők dolgoznak egy picit
több mint 2 éve
Ezt gyorsan megoldotta a Bills D# 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
Sokat seggítenek ezek a droopok
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Na akkor most egy 98 yardos TD drive rendel... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Ez nem az egyesek napja 😊Ezt akartam írni.
NB2
több mint 2 éve
Szerencse hogy Allen hozza a régi Billst 😀Ez a meccs elúszni látszikAzért az még korai, de Solymi hiperpozitiv hozzáállása se stimmel
ParadSEC
zinedine5
több mint 2 éve
Kösz AllenA D stop az D stop... 😛
vpi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Kösz Allen
több mint 2 éve
De mák
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Ez nem az egyesek napja 😊
több mint 2 éve
Ez a meccs elúszni látszikAzért az még korai, de Solymi hiperpozitiv hozzáállása se stimmel
ParadSEC
több mint 2 éve
ezt elbohóckodta a bills, 1ről be kellett volna dőlni allennel és kész
több mint 2 éve
Ez a meccs elúszni látszik
több mint 2 éve
beleütöttek de Harry semmit nem harcol csak blokkol a faszÉrdemes volt ismét Harry felé dobniAz a baj hogy most csak "felé" ment a labda, nem a kezébe... 😕
vpi
Castleai01
több mint 2 éve
Érdemes volt ismét Harry felé dobniAz a baj hogy most csak "felé" ment a labda, nem a kezébe... 😕
vpi
több mint 2 éve
Nem is azt mondtam hogy rajta múltÉrdemes volt ismét Harry felé dobniNem rajta múlt, beleértek előtte, ő csak próbálta menteni a helyzetet.
vpi
Solymi
több mint 2 éve
ez most röpi blokk volt nem run block, apróságMr. blokkolóEgyre jobb
zinedine5
kolok1972
több mint 2 éve
Harry most játszotta ki magát a csapatból.. Nem tud felnőni ez a gyerek a Csapathoz!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Érdemes volt ismét Harry felé dobniNem rajta múlt, beleértek előtte, ő csak próbálta menteni a helyzetet.
vpi
több mint 2 éve
Érdemes volt ismét Harry felé dobni
több mint 2 éve
Mr. blokkolóEgyre jobb
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Fasza. Sok kezd lenni az Int
több mint 2 éve
Mr. blokkoló