New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 2 éve
Ha kikapunk a Dolphins-tól nem is érdemlünk PO-t, igazad van... 😊Istenem mi folyik itt 😀hát lesz nektek egy L utolsó héten, de amúgy jó terv 😛
Azt ugye tudjátok, hogy ha az összes többi meccset hozzuk és ők is hozzák, akkor megint egymás ellen játszunk?
Sőt, ahogy néztem, a legtöbb szcenárió szerint is egymást ellen játszanánk a PO-ban.
Solymi
briareos
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Szép játék volt, ezért kár anyázni...Szánalmas volt nem szép. Van különbség
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Remélem nem 😀Istenem mi folyik itt 😀hát lesz nektek egy L utolsó héten, de amúgy jó terv 😛
Azt ugye tudjátok, hogy ha az összes többi meccset hozzuk és ők is hozzák, akkor megint egymás ellen játszunk?
Sőt, ahogy néztem, a legtöbb szcenárió szerint is egymást ellen játszanánk a PO-ban.
Solymi
briareos
De amúgy simán benne van az is.
több mint 2 éve
igazad van, akkor nem dühöngök. Jól játszunk.annyira egyértelmű volt, hogy nem qb sneak lesz, hanem vagy körbefutja vagy odaadja a RB-nekigen, és ha másképp állunk fel és áthívja a játékot akkor meg csinálnak egy qb snaek et és akkor azt mondod, hogy annyira egyértelmű volt, hogy qb sneak lesz...
vpi
gordon
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Próbálkozik a Duploads.disquscdn.com/images/0f02add607732663a890194d7e3cfd8eeee0d4d7807ad860ac3e89e030952d3d.gif
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Szép játék volt, ezért kár anyázni...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Judonon akkora holding volt, de mindegy, nem érdemeltük meg
több mint 2 éve
kibaszott óvoda
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
Bohocok
több mint 2 éve
Istenem mi folyik itt 😀hát lesz nektek egy L utolsó héten, de amúgy jó terv 😛
Solymi
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Ez most Favre volt
több mint 2 éve
Ez kabaré.
több mint 2 éve
annyira egyértelmű volt, hogy nem qb sneak lesz, hanem vagy körbefutja vagy odaadja a RB-nekigen, és ha másképp állunk fel és áthívja a játékot akkor meg csinálnak egy qb snaek et és akkor azt mondod, hogy annyira egyértelmű volt, hogy qb sneak lesz...
vpi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
A különbség annyi lenne, hogy itthon játszunk vagy idegenben...elnézve az idegenbeli meccseink győzelem-vereség arányát, lehet, hogy jobban járunk ha nem itthon játszunk 😀Istenem mi folyik itt 😀Legalább lesz egy sima tippmixem 😀
Solymi
ParadSEC
több mint 2 éve
Istenem mi folyik itt 😀Legalább lesz egy sima tippmixem 😀
Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Collinst viszont eltaláltaMost meg elhibázta negyedikre Allent.tényleg JC kezében volt a meccslabda, mert innen már csak egy mákos labdaszerzéssel jöhetünk újra képbeKét ejtett INT tőle, sajnos ő is az alapszakasz legfontosabb meccsén hibázik
NB2
jamaicababa
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
annyira egyértelmű volt, hogy nem qb sneak lesz, hanem vagy körbefutja vagy odaadja a RB-nek
több mint 2 éve
En csak azt nem ertem, hogy ilyenkor nincs egy vedo, aki kemenyen odabasszon neki.Hát végül is Jc kiütötte Collinst 😀
Imitheking
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Istenem mi folyik itt 😀Azt ugye tudjátok, hogy ha az összes többi meccset hozzuk és ők is hozzák, akkor megint egymás ellen játszunk?
több mint 2 éve
Most meg elhibázta negyedikre Allent.tényleg JC kezében volt a meccslabda, mert innen már csak egy mákos labdaszerzéssel jöhetünk újra képbeKét ejtett INT tőle, sajnos ő is az alapszakasz legfontosabb meccsén hibázik
NB2
jamaicababa
több mint 2 éve
Nem akarom jövőre itt látni ezeket az lb-ket
több mint 2 éve
akurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszamegakurvaéletbasszameg
több mint 2 éve
2-en állnak ott vele szemben és kicselezi őketilyen nincs vazze😕(((
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
En csak azt nem ertem, hogy ilyenkor nincs egy vedo, aki kemenyen odabasszon neki.
több mint 2 éve
Akkor nem lehet a pakliban hogy kijön neki a lépés és segít a D-nek?Williams a kovi a depth charton, de o is csak szopott iden, mikor palyat latott.Akkor miért nem hozza le az öreg???Mackenzie hülyét csinált Bryantből😕A leggyengébb láncszemet kell ütni 😕
NB2
vpi
ParadSEC
Imitheking