New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 2 éve
Bills meccsbe akar hozni minket ezzel a 2 sárgával 😊
több mint 2 éve
Borzalom
több mint 2 éve
Imitheking
1 882
Kb. be is lehet huzni az L-t, ha ebbol nem jonnek pontok.
több mint 2 éve
Olyan 38-17 re tippelem a végét és akkor még finom voltam a jeenlegi helyzetet nézve
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Csináljunk legalább egy FG-t! 😕Inkább ne adjuk el...
kyobalu
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Ezzel a formával kár a PO-ba bejutni. Olyanok leszünk mint a Bengals bejutunk aztán szopunk mert ez a csapat nem PO kész, sőt...
több mint 2 éve
A Loson veszítjük el ezt eddig
több mint 2 éve
Megnézném Allent, mit csinálna, ha egyszer 2m közelbe kerülne egy védőnk, mert eddig ilyen közel még nem kerültünk hozzá
több mint 2 éve
Csináljunk legalább egy FG-t! 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
kurva meglepő, hogy Diggs kapta el, faxé nem lehetett kettőzni????yepp
ők kezdik a másodikat ráadásul?
NB2
több mint 2 éve
Diggsel kinyírnak minket.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 2 éve
kurva meglepő, hogy Diggs kapta el, faxé nem lehetett kettőzni????ők kezdik a másodikat ráadásul?
több mint 2 éve
Jelenleg az O a gyengébb a két egység közül...Nem látni a D-ben hogy ezen a meccsen ellenfele lenne a BillsnekDehogy vagyok én pozitív, inkább realista.Ez a meccs elúszni látszikAzért az még korai, de Solymi hiperpozitiv hozzáállása se stimmel
ParadSEC
zinedine5
Ez D személyzet nem igazán fekszik a Bills ellen jelenleg.
De azért reménykedem, hogy a második félidőre kicsit gatyába rázzák az egységet, mert többnyire az szokott történni.
Solymi
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Nem látni a D-ben hogy ezen a meccsen ellenfele lenne a BillsnekDehogy vagyok én pozitív, inkább realista.Ez a meccs elúszni látszikAzért az még korai, de Solymi hiperpozitiv hozzáállása se stimmel
ParadSEC
zinedine5
De azért reménykedem, hogy a második félidőre kicsit gatyába rázzák az egységet, mert többnyire az szokott történni.
Solymi
több mint 2 éve
Legközelebb vissza kell utasítani a bye-t akkor nem lesz gond 😀
több mint 2 éve
Baaaazdmeeeg
több mint 2 éve
Jó szarok vagyunk
több mint 2 éve
Pöcs
több mint 2 éve
Barmore te okos!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Dehogy vagyok én pozitív, inkább realista.Ez a meccs elúszni látszikAzért az még korai, de Solymi hiperpozitiv hozzáállása se stimmel
ParadSEC
zinedine5
több mint 2 éve
Nem értem…Aki tényleg érti ezt a játékot,megmondta előre hogy szét fogjuk futni őket. Most akkor mi van? Össze vagyok zavarodva…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Fura, hogy már 2 meccsen is bénázik a ST.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉