NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots - Cleveland Browns
több mint 3 éve
nem rátok, ránk értem. Így is szét van szakadva a csávó, nem értem miért erőltetjük. Lehetetlen, hogy kibírja a szezont így.Gratulálok bazdmeg öljük is megNincs igazad, még mellé is esett szándékosan Judon. Ennél kíméletesebb szerelése nem lehetett volna.
Drip
Burkus
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Sztem a saját csapatára gondolt...Gratulálok bazdmeg öljük is megNincs igazad, még mellé is esett szándékosan Judon. Ennél kíméletesebb szerelése nem lehetett volna.
Drip
Burkus
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Tény...bakker, értem én, hogy védeni kell az irányítót, de ez már mi volt...10 centire volt az arcától mikor eldobta.Jobban járt volna ő is, ha nem dobnak zászlót és punt van.
Solymi
Burkus
több mint 3 éve
Gratulálok bazdmeg öljük is megNincs igazad, még mellé is esett szándékosan Judon. Ennél kíméletesebb szerelése nem lehetett volna.
Drip
több mint 3 éve
mondjuk ezt most mi is megköszönhetjükMondjuk jah 1-1
Drip
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Ijj bakker, szegény...pedig annyira szurkolok neki, nem rossz QB...legalábbis szimpi
több mint 3 éve
bakker, értem én, hogy védeni kell az irányítót, de ez már mi volt...10 centire volt az arcától mikor eldobta.Jobban járt volna ő is, ha nem dobnak zászlót és punt van.
Solymi
több mint 3 éve
Zaborn
105
Njoku ma kár volt beöltözzön
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
bakker, értem én, hogy védeni kell az irányítót, de ez már mi volt...10 centire volt az arcától mikor eldobta.
több mint 3 éve
mondjuk ezt most mi is megköszönhetjükDe ez a szegény srác nagyon megsérült 😕
Drip
több mint 3 éve
mondjuk ezt most mi is megköszönhetjük
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
menjetek máááá
több mint 3 éve
Vicc bazmeg.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
szekk
több mint 3 éve
HT-nek ma végre jó napja van. Ahogy ölbe kapta a futót, az cuki volt.
több mint 3 éve
Mi van ma itt?Idén az AFC totál kiszámíthatatlan
Burkus
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Készül a K.O. Tényleg. Pedig ettől a meccstől nagyon paráztam, szezon előtt inkább a L rovatba írtam. A Browns HC arca egy tanulmán.Harry sérült volt, kapja a snapeket, meg blokkol ill. terelésnek is jó jelenleg.
Harry a pályán, de elkapása még nincs.
Burkus
Azért nem hiszem, hogy ezen a meccsen fog vele Jones kapcsolatot kialakítani.
több mint 3 éve
undorító, hogy milyen nevek vannak a védelembe de ez a faszkalap nem tud mit kezdeni.Értem, hogy ma mindent elkapnak de esetleg ha lenne blitz már megadnánk esélyt, hogy ne így legyen.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Bolden amúgy nem rossz futó, csak voltak nála jobbak.Hogy mi Boldenből effektív futót faragtunk egy ST playerből, az megint valami egészen sajátos dolog.Az valóban döbbenet. Nem értettem mit keres nálunk a szezon elején, erre …
Burkus
vpi
Most a fal nyitja neki az utat.
Amúgy itt, a Bourne playnél nem kellett volna megállítani az órát?
több mint 3 éve
Készül a K.O. Tényleg. Pedig ettől a meccstől nagyon paráztam, szezon előtt inkább a L rovatba írtam. A Browns HC arca egy tanulmán.Harry a pályán, de elkapása még nincs.
több mint 3 éve
Hogy mi Boldenből effektív futót faragtunk egy ST playerből, az megint valami egészen sajátos dolog.Az valóban döbbenet. Nem értettem mit keres nálunk a szezon elején, erre …
Burkus
több mint 3 éve
Hogy mi Boldenből effektív futót faragtunk egy ST playerből, az megint valami egészen sajátos dolog.