New England Patriots - Indianapolis Colts
1 feliratkozó
több mint 2 éve
southmiki
654
Mondjuk Meki is szabadulhatna hamarabb a bogyótólŐ nem tud és nem azért mert bomlik a zseb.
kolok1972
több mint 2 éve
Mondjuk Meki is szabadulhatna hamarabb a bogyótól
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Én kezdek aggódni a Colts QBért, itt ma nagy verést fog kapni. Van szarabb fal a miénknél..
több mint 2 éve
Vajon meddig engedi agyonvertni MacJ-t BB. Mert ha ezt a meccset megússza nagyobb sérülés nélkül akkor mocskos mázlista.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Majd megmagyarázzák azzal hogy sérült... Mi innen úgysem tudhatjuk... 😉A nagy Strange hype is atertekelodni látszik Andrews kiesésévelJól hallottam,Stranget két drive után lecserélték?Igen, Wyn jött a helyére
kolok1972
Nomac
kolok1972
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
"Parádés" a támadósorunk eddig... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
ötös műhold
309
És akkor, kedves nézőink, mint láthatják is, óriási puntverseny vette kezdetét...
több mint 2 éve
Őő MacJ meg van tiltva hogy a rbnek passzoljon?- inkább sack?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
rohadtul kell vigyázni a labdára, mert ma ezzel a fallal át nem jutunk a félpályánezt a védelemnek kell megnyerni
több mint 2 éve
Kinek a védelme fog először pontot szerezni, az nyer 😀
több mint 2 éve
A nagy Strange hype is atertekelodni látszik Andrews kiesésévelJól hallottam,Stranget két drive után lecserélték?Igen, Wyn jött a helyére
kolok1972
Nomac
több mint 2 éve
Jól hallottam,Stranget két drive után lecserélték?Igen, Wyn jött a helyére
kolok1972
több mint 2 éve
Jól hallottam,Stranget két drive után lecserélték?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
ott volt az ember a szélén tök üresen!Valszeg nem látta, mert jött onnan a nyomás.
Bailey vazze szedd már össze magad
NB2
több mint 2 éve
A Colts fala legalább olyan szar mint a mienk
több mint 2 éve
ha jól számoltam mi -5, Indy -2 yard 2-2 támadássorozatból 😊
több mint 2 éve
ott volt az ember a szélén tök üresen!Bailey vazze szedd már össze magad
több mint 2 éve
micsoda punt is te atya ég..
több mint 2 éve
Bailey is…
több mint 2 éve
Zappe Zappe Zappe Zappe
több mint 2 éve
Itt mit akart vajon Meki?
több mint 2 éve
Ferentz istenem 😕
több mint 2 éve
Ez semmi sem volt.rácsot húzott, ha arra gondolsz
Imitheking
azért dühítő, mert amúgy Judot sackelt és emberünk nem is látta hova nyújtja a kezét
több mint 2 éve
nem tudom eldönteni melyik offense tragikusabb, a patsé vagy a női kézi válogatotté..egyszerre nézni instant depresszió...
több mint 2 éve
LoL spori csoda kell ez még