New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 9 éve
Jóvanna. Köszi.2perc, nyertétek nyugi 😊Nincs törése Garoppolonak.Huh...
Burkus
Mennyi van még hátra?
kitalaltnev
Csabee13
több mint 9 éve
Remek. Köszi.2 minute van és 1st downunk vanNincs törése Garoppolonak.Huh...
Burkus
Mennyi van még hátra?
kitalaltnev
zinedine5
több mint 9 éve
2perc, nyertétek nyugi 😊Nincs törése Garoppolonak.Huh...
Burkus
Mennyi van még hátra?
kitalaltnev
több mint 9 éve
2 minute van és 1st downunk vanNincs törése Garoppolonak.Huh...
Burkus
Mennyi van még hátra?
kitalaltnev
több mint 9 éve
Nincs törése Garoppolonak.
több mint 9 éve
Csodálatos a futás védekezésük. A Seattle ellen 120 y, most 159 y. Eddig.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Na akkor középre futás és futassk le / FG.
több mint 9 éve
Kösziszépen. Még idegesebb lettem. :/Kérlek, mondjatok már egy aktuális állást. Tök ideg vagyok...31-24. ha ez segít akkor 31-3-ról indult a második negyedben
kitalaltnev
Ventura
több mint 9 éve
Ha nincs TO vége..
több mint 9 éve
Maxwell végül is teljesen szabályosan fogták meg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Nyugi 😊 futást nem fogjuk bírni.
több mint 9 éve
Érteném, hogy Gerappa sérülése miatt miért a D csuklott össze. 24-7 a második félidő.
több mint 9 éve
Kérlek, mondjatok már egy aktuális állást. Tök ideg vagyok...31-24. ha ez segít akkor 31-3-ról indult a második negyedben
kitalaltnev
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 9 éve
Kérlek, mondjatok már egy aktuális állást. Tök ideg vagyok...31-24
kitalaltnev
több mint 9 éve
Eddig ezzel (védekezés) nem volt gond. És a TD-vel sem.FYI, the greatest comeback in Dolphins history is 24 points. Came on Dec. 15, 1974. The opponent? The New England Patriots.ki kell védekezni briszkettéket, és egy TD drive-ot kell vezetni. felőllem megoldható egy INT return TD-ből is ;- )
😊
danyly
Ventura
több mint 9 éve
Kérlek, mondjatok már egy aktuális állást. Tök ideg vagyok...
több mint 9 éve
FYI, the greatest comeback in Dolphins history is 24 points. Came on Dec. 15, 1974. The opponent? The New England Patriots.ki kell védekezni briszkettéket, és egy TD drive-ot kell vezetni. felőllem megoldható egy INT return TD-ből is ;- )
😊
danyly
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 9 éve
FYI, the greatest comeback in Dolphins history is 24 points. Came on Dec. 15, 1974. The opponent? The New England Patriots.😊
több mint 9 éve
Nem hittem volna, hogy a màsodik fèlidőben jobb teljesítmènyt nyújt a Brisett vezette offense, mint a defense...
több mint 9 éve
Nem futásra számítottak. Szép dreive volt.De miért nem lehet így játszani végig? Mindig ezek a nagy kérdések. 😊
több mint 9 éve
nem értem. nem figyeltem és a new england D# -ből kihullott egy vagy két kulcsjátékos, hogy ennyire összeomlottak?
több mint 9 éve
Ebbe drive-ba nem igazán volt 😊Kéne egy kis nyomás Tannehill-re.draftolása óta (2012) ő rajta van csak nyomás: a legtöbbet sackelt irányító
southmiki
Ventura