New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 4 éve
Sifur
1 118
mi volt a baja a végén Newtonnak? amúgy bemelegítő meccsnek nem rossz, van hova fejlődni, de BB pont erre való
több mint 4 éve
na grat a new englandnek, kevésbé voltunk szarok mint vártam, de látszik h még nem ugyanott tart a két csapat.newton mit picsogott ott a végén?
több mint 4 éve
Azért kiváncsi leszek erre a Pats O-ra egy tökös DL ellen. Ahol nem lehet futni mindenmerre.
több mint 4 éve
necces DPI
több mint 4 éve
Imitheking
1 881
Az nem kicsi szabalytalansag volt...
több mint 4 éve
Csak Fitz 😊 én azért bírom. De remélem egy időre kitombolta magát.
több mint 4 éve
Jó ez a Fitzpatrick. Elfogadható teljesítménnyel kiharcol egy arcátlanul magas fizut, aztán blowout. Aztán cut és jön a következő csapat. FitzMagic.
több mint 4 éve
fitzmedzsik ma balul fésülte szakállát.
több mint 4 éve
Imitheking
1 881
Gyonyoru.
több mint 4 éve
DPOYIdén JC lesz az😎
briareos
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
bíróknak magyarázott, de védőkkel én sem emlékszem, friendly bantert kivéve más veteránokkalMost én vagyok a szenilis, de azért én nem igazán emléxem olyanra, hogy TB üvölt az ellen arcába, talán az utóbbi 1-2 évben lett egy picit olyanabb, de tényleg ez nem jellemző rá. Julian pl rendszeresen dumál a védőkkel.Ebben Brady sem volt külömbEzt mondjuk nem csiptem eddig sem Newtonban. Faszert kell 1 centirol belerohogni a vedo kepebe.Lehet megy előtte a szövegelés felé, aztán most visszaadja, ki tudja.
Imitheking
Solymi
ParadSEC
NB2
több mint 4 éve
mennyivell jobban éreznénk magunkat, ha az egyenlítésért (vagy a megfordításért) menne ez az utolsó két perc. szépen el lett baszva.én happy vagyok, sokkal kevésbé vagyunk szarok mint vártam
Ventura
több mint 4 éve
A vigyorgás, röhögés és a tapsolás jobban kicsapja biztosítékot, én is ezt alkalmazom vezetés közben az idegeskedő barmokkal szemben. Páratlanok a reakciók, ajánlom mindenkinek.rám dudálnak, vissza dudálok.
batyu
több mint 4 éve
Most én vagyok a szenilis, de azért én nem igazán emléxem olyanra, hogy TB üvölt az ellen arcába, talán az utóbbi 1-2 évben lett egy picit olyanabb, de tényleg ez nem jellemző rá. Julian pl rendszeresen dumál a védőkkel.Ebben Brady sem volt külömbEzt mondjuk nem csiptem eddig sem Newtonban. Faszert kell 1 centirol belerohogni a vedo kepebe.Lehet megy előtte a szövegelés felé, aztán most visszaadja, ki tudja.
Imitheking
Solymi
ParadSEC
több mint 4 éve
hát ja, pedig kényelmes pozi lenne AP writerként 35 éves paneleket puffogtatni 😀Nem is nalad kell annak lennie.🙂nem kutyaütő nyilván, de nálam nem ő volt a legjobb védő tavalyDPOYAzert itt boven leszopatta a tamadot, hiaba cinikuskodsz.
briareos
Imitheking
briareos
Imitheking
több mint 4 éve
mennyivell jobban éreznénk magunkat, ha az egyenlítésért (vagy a megfordításért) menne ez az utolsó két perc. szépen el lett baszva.
több mint 4 éve
batyu
630
A vigyorgás, röhögés és a tapsolás jobban kicsapja biztosítékot, én is ezt alkalmazom vezetés közben az idegeskedő barmokkal szemben. Páratlanok a reakciók, ajánlom mindenkinek.
több mint 4 éve
Imitheking
1 881
Nem is nalad kell annak lennie.🙂nem kutyaütő nyilván, de nálam nem ő volt a legjobb védő tavalyDPOYAzert itt boven leszopatta a tamadot, hiaba cinikuskodsz.
briareos
Imitheking
briareos
több mint 4 éve
nem kutyaütő nyilván, de nálam nem ő volt a legjobb védő tavalyDPOYAzert itt boven leszopatta a tamadot, hiaba cinikuskodsz.
briareos
Imitheking
több mint 4 éve
hihetetlen h az ezer éves FEHÉR fitz lefutja a pats védőket
több mint 4 éve
Imitheking
1 881
DPOYAzert itt boven leszopatta a tamadot, hiaba cinikuskodsz.
briareos
több mint 4 éve
Ebben Brady sem volt külömbEzt mondjuk nem csiptem eddig sem Newtonban. Faszert kell 1 centirol belerohogni a vedo kepebe.Lehet megy előtte a szövegelés felé, aztán most visszaadja, ki tudja.
Imitheking
Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
csak Brady ilyeneket nem csinált, ő inkább a pályán megmutatta ki az úr a háználEzt mondjuk nem csiptem eddig sem Newtonban. Faszert kell 1 centirol belerohogni a vedo kepebe.Lehet megy előtte a szövegelés felé, aztán most visszaadja, ki tudja.
Imitheking
Solymi