New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Ig dominálták le az komplett Ofalat..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Ez szép volt. Bourne negligalasa mellett Henry mellőzését sem értem ,sokkal többet kellett volna használni.Ez nálam szorosan összefügg a konzevatív playhívással... Csak oldalra mindent, középre csak akkor mehet a labda ha futunk vele... 😛
kolok1972
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Örök talányHill egyedül ver el minket...Próbálom kitalálni hogy ki volt az ember rajta illetve kinek kellett volna átvennie...
ParadSEC
Castleai01
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
screen játék amúgy mikor sikerült utoljára?Mert ha majd egyszer sikerül akkor lehet verni a mellet hogy mekkora hívás volt... 😉
érzésre kb 4-5 hete alig haladunk vele
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Ez szép volt. Bourne negligalasa mellett Henry mellőzését sem értem ,sokkal többet kellett volna használni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Na ezért kell a pálya közepét is használni...
több mint 1 éve
screen játék amúgy mikor sikerült utoljára?érzésre kb 4-5 hete alig haladunk vele
több mint 1 éve
Hill egyedül ver el minket...Próbálom kitalálni hogy ki volt az ember rajta illetve kinek kellett volna átvennie...
ParadSEC
több mint 1 éve
sajnos csúnyán végig mentek most rajtunk 😕
több mint 1 éve
long nem kapott high five-ot hill-tol. 😀
több mint 1 éve
Hill egyedül ver el minket...
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
48-as mi a francért állt meg, ki kellett volna löknie.
több mint 1 éve
DMC a rutinján kívül mindent elvesztett. A sebessége, az ereje ...
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ennyiért lehet is 😊erre mondta falusi haverom egyszer, hogy nálunk ennyi pénzért autót vesznek 😊csóri McDaniel ezzel a szemüveggel meg órával, úgy néz ki mint valami német vendégmunkás 🤣Az a szemüveg kurva jó, elsőnek azt hittem, hogy Ray-Ban, de biztos vmi drágábbat használ és meg is van:
🤘gaben🤘
dita.com/products/midnight-special?variant=40667538391203
Lúdas Solymi
NB2
Mondjuk ez szerény, Matolcsy gyerek mellett elbújhatna, lehet be se engednék a partira 😀
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ha ezt megúsdzuk kapott td nélkül akkor meg leszek lepődveNagyon simán jönnek eddig, ezek a McDanielek ilyenek.
ParadSEC
több mint 1 éve
erre mondta falusi haverom egyszer, hogy nálunk ennyi pénzért autót vesznek 😊csóri McDaniel ezzel a szemüveggel meg órával, úgy néz ki mint valami német vendégmunkás 🤣Az a szemüveg kurva jó, elsőnek azt hittem, hogy Ray-Ban, de biztos vmi drágábbat használ és meg is van:
🤘gaben🤘
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Ha ezt megúsdzuk kapott td nélkül akkor meg leszek lepődve
több mint 1 éve
Tua miért nem játszik?Mert rotyra verték az agyát
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Tua miért nem játszik?Agyrázkódás
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Tua miért nem játszik?
több mint 1 éve
Csak run-nal nem lehet megverni a Pats D-t.Kezdenek rájönni😁
KeyG
több mint 1 éve
jól néz ki, én is néztem már. be is szerzek hamarost egyet a kalózpiacról.csóri McDaniel ezzel a szemüveggel meg órával, úgy néz ki mint valami német vendégmunkás 🤣Az a szemüveg kurva jó, elsőnek azt hittem, hogy Ray-Ban, de biztos vmi drágábbat használ és meg is van:
🤘gaben🤘
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Csak run-nal nem lehet megverni a Pats D-t.Főleg hogy a szertaros játszik CB-t nalunk
KeyG
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Azt, de amikor írtam akkor még töketlenkedtünk egy sortRed zone offensünk továbbra is szerelmesGondolom siralmast akartál írni
ThundersNFL a Jobbágy
Amúgy td lett nem?
gordon
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 020
csóri McDaniel ezzel a szemüveggel meg órával, úgy néz ki mint valami német vendégmunkás 🤣Az a szemüveg kurva jó, elsőnek azt hittem, hogy Ray-Ban, de biztos vmi drágábbat használ és meg is van:
🤘gaben🤘