NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
fent lett volna vagy 15 yard üresen!erre belerohan a falba
több mint 1 éve
Kikapunk egy CFL szintű iranyitótól…aki még így is jobban néz ki mint a mi fr QB- nk😁😁
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
3.5 és 3.2 yard/carry Mosterték átlaga. A különbség, hogy ott nem totálisan kilátástalan a passzjáték.Mac tényleg nagyon gyenge ma sajnos, nincs mit mentegetni rajta...de a futás sem megy
Van egy Stevenson-Harris párosunk, ideje lenne használni őket és 80%-ban csak futni... Ennél rosszabb már úgysem lehet...
Castleai01
nézz meg a Miami folyamatosan 4-5 yardokat fut, azt csinálják amit nekünk kéne
NB2
Do your job
több mint 1 éve
Valahogy beleallìtanám az a kurva cerkát MattyP fejébe hátha segìtene az Offensen
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Kikapunk egy CFL szintű iranyitótól…aki még így is jobban néz ki mint a mi fr QB- nk
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
A futást relatíve jól fogjuk, a passzokkal tudnak csak igazán haladni...Mac tényleg nagyon gyenge ma sajnos, nincs mit mentegetni rajta...de a futás sem megy
Van egy Stevenson-Harris párosunk, ideje lenne használni őket és 80%-ban csak futni... Ennél rosszabb már úgysem lehet...
Castleai01
NB2
Mi meg többet passzolunk ma érzésre mint futunk amit eddig nem is bántam de Mac nem igazán tud felnőni ma a feladathoz...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Ez a D is ma elmehet a picsába na. Értem a ST gyengélkedik, az O meg úgy balfasz gyülekezet ahogy van de azért D volt eddig a tartás ma megroppant itt minden ... Hányni tudnék ezektől csak sajnálom az ünnepi menütFelnőttek az offense-hez.
ParadSEC
Szerkesztette: Burkus
több mint 1 éve
Ez a D is ma elmehet a picsába na. Értem a ST gyengélkedik, az O meg úgy balfasz gyülekezet ahogy van de azért D volt eddig a tartás ma megroppant itt minden ... Hányni tudnék ezektől csak sajnálom az ünnepi menüt
több mint 1 éve
Hát ez a mai egy bottom 5 teljesítmény a ligában tőle.Néztem minden meccset, de ennyire gyengén még nem láttam teljesíteni...Mac tényleg nagyon gyenge ma sajnos, nincs mit mentegetni rajta...Az egész szezonban az.
Castleai01
Burkus
Castleai01
több mint 1 éve
szép munka teddy-től. megmentette a playt.
több mint 1 éve
Ami szép az szép...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Mac tényleg nagyon gyenge ma sajnos, nincs mit mentegetni rajta...de a futás sem megy
Castleai01
több mint 1 éve
kosaraspassz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
egy csereqb szopat bennünket, tényleg világ röheje vazzenem érdemlünk mi PO-t, tényleg vicc ez a csapat idén
több mint 1 éve
Bmeg eskü tavaly legalabb volt remény meg villanások MacJ-től de ez annyira kiabrándìtò ahogy ezt az idényt tolja.irányítóknál gyakori a one year wonder jelenség
ParadSEC
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Néztem minden meccset, de ennyire gyengén még nem láttam teljesíteni...Mac tényleg nagyon gyenge ma sajnos, nincs mit mentegetni rajta...Az egész szezonban az.
Castleai01
Burkus
több mint 1 éve
Bmeg eskü tavaly legalabb volt remény meg villanások MacJ-től de ez annyira kiabrándìtò ahogy ezt az idényt tolja.
több mint 1 éve
Mac tényleg nagyon gyenge ma sajnos, nincs mit mentegetni rajta...Az egész szezonban az.
Castleai01
több mint 1 éve
Mac tényleg nagyon gyenge ma sajnos, nincs mit mentegetni rajta...Van egy Stevenson-Harris párosunk, ideje lenne használni őket és 80%-ban csak futni... Ennél rosszabb már úgysem lehet...
több mint 1 éve
Ez megint n kerül be a kedvenc meccses mappába ...
több mint 1 éve
southmiki
654
2 db jó passzt nem tud egymás után dobni,ez nem Patrice hibálya
több mint 1 éve
Palardynál tényleg nincs jobb FA?
több mint 1 éve
40 yardról jönnek, minimum FG😕
több mint 1 éve
Mondhat bárki bármit, MacJones egyszerűen nem pontos.
több mint 1 éve
most megint mi az isten van vele???4-5 yardokat nem tud pontosan megdobni
persze az elkapók sem segítik