NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Miami
964
Hova tartozása nélkül akkor mind a 2 elkapás!
több mint 1 éve
ez nem volt meg😕Jó volt az a passz, Agholor ott lett volna ahova a labda ment ha nem húzzák vissza...
amúgy Crossennek megköszönhetjük, mert szar passz volt az előbbi
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
A sporik nincsenek a helyzet magaslatán
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
jók a bírók 😊
több mint 1 éve
Ugyanaz pepitában mint Hill-nél... Ez talán közelebb volt hozzá de én nem adnám meg...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Ez nem elkapás
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
ez nem volt meg😕amúgy Crossennek megköszönhetjük, mert szar passz volt az előbbi
több mint 1 éve
Ez sima elkapás volt! Egyik lába amikor a labdát elkapta.A másik pedig utána rakta leegyetemen talán nflben ez akkor incomplete mint a ház
Miami
több mint 1 éve
Na jönnek a rövid oldalpasszok... :/
több mint 1 éve
Ez mi remek első play volt 😅😅😅😅
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ez sima elkapás volt! Egyik lába amikor a labdát elkapta.A másik pedig utána rakta leNem utána kell meglennie a két lépésnek?
Miami
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Remélem ezek az esetek felmerülnek majd a tulajdonosi megbeszéléseken, hogy kezdeni kellene vmit.Szánalmas, egyébként a szőke nőt kell szídni. 😃Miért nem dobtak pirosar?Nem lehet challengelni, legalábbis közvetítés szerint.
KeyG
Lúdas Solymi
KeyG
Amennyi pénz ömlik az NFL-be, simán lehetne fejleszteni, meg amúgy is annyit áll a játék, hogy ezeket vissza kellene nézetni.
több mint 1 éve
bogjosi
1 491
Ez sima elkapás volt! Egyik lába amikor a labdát elkapta.A másik pedig utána rakta leamúgy az volt.
Miami
forward progress meg fumble ... szóval akk most 1-1 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ez sima elkapás volt! Egyik lába amikor a labdát elkapta.A másik pedig utána rakta leSzerintem nincs az a bíró aki ezt megadná...
Miami
több mint 1 éve
Miami
964
Ez sima elkapás volt! Egyik lába amikor a labdát elkapta.A másik pedig utána rakta le
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
szokni kell hogy nem a Patsnek fújnak, hanem most ellenük 😀Jóvan, hagyjuk már ezt, sztem a 20 év alatt kb. egál volt, de legalábbis azóta a 10-12 év óta amióta rendszeresen nézem.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Na akkor jöjjön MacJ kalandjai..
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Szánalmas, egyébként a szőke nőt kell szídni. 😃Miért nem dobtak pirosar?Nem lehet challengelni, legalábbis közvetítés szerint.
KeyG
Lúdas Solymi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
szerintem ez elkapás😕
több mint 1 éve
szokni kell hogy nem a Patsnek fújnak, hanem most ellenük 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Miért nem dobtak pirosar?Nem lehet challengelni, legalábbis közvetítés szerint.
KeyG
több mint 1 éve
Ezt a bullshit hívást
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Köcsög aporik