NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Nem nézett idén még Pats meccset. Ez kifejezetten jó meccs nekünk, az idei szezonban 😀Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..Mégis mire számítottál?! 😀
Szokol
Castleai01
több mint 1 éve
Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..Mégis mire számítottál?! 😀
Szokol
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
pedig amúgy ma szerintem jobb az O mint a D eddigA mienket. Most ertem utol az elot gamepassen.Ruhellem ezt az offenset.A mienket ami most pályán sincs vagy a Delfinekét? 😛
Imitheking
Castleai01
Imitheking
több mint 1 éve
Fuuuuu, ez - hogy is mondjam - nem egy jó meccs..
több mint 1 éve
köszi rugó
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
A mienket. Most ertem utol az elot gamepassen.Ruhellem ezt az offenset.A mienket ami most pályán sincs vagy a Delfinekét? 😛
Imitheking
Castleai01
több mint 1 éve
Ruhellem ezt az offenset.A mienket ami most pályán sincs vagy a Delfinekét? 😛
Imitheking
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
Ruhellem ezt az offenset.
több mint 1 éve
6 mistackle. Ez a védelem ma elkepesztő.
több mint 1 éve
Hölgyeim és Uraim!Kabaréba illő volt az biztos...
Íme MissTackle....
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Hölgyeim és Uraim!Íme MissTackle....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
na végre egy gyönyörű play. moster nagyon ott van ma.
több mint 1 éve
Kegyetlenek ezek az amatőr szarságok az IfaltólRB-nek kellett volna felvennie a LB-t, nem jött össze...
ParadSEC
több mint 1 éve
Abszolút hozzá igazodik a D a többi csapatrészhez...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
kb 5 ember pattant le róla😕picit ma a védelem elég gyenge, nem érünk oda Terryre, jó Hilléket nem igazán lehet megfogni
több mint 1 éve
Kegyetlenek ezek az amatőr szarságok az Ifaltól
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Legalább most megpróbáltuk a play action-t, én ezt most annyira nem bánom ha már annyit "sírtam" utána... 😛
több mint 1 éve
macburger szepen kicsavarva.
több mint 1 éve
Gyönyörűen megrajzolt play volt ez 3 és 1re.
Do your job
több mint 1 éve
Kizsákoltuk magunkat már megint
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Szépen elszámolta magát a fal... 😕Jó edző dolgozik velük
Castleai01
több mint 1 éve
Ez a fal....
több mint 1 éve
Szépen elszámolta magát a fal... 😕