NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
New England Patriots - Miami Dolphins
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Csak run-nal nem lehet megverni a Pats D-t.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
francba😕
több mint 1 éve
Jòl an kezd olyan lenni a kép mi t amit megszokhattunk hetek òta
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Kötelező kommentátorként szurkolni a patsnek? Mondjuk itt már a Miami ellen is. Teljesen semlegesként is zavar
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
tyú, nagyot kapott. azthittem teddy is lent maradt.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ahh, azt nem láttam, akkor szívásNálam Strong nem tudta mi a dolga ennél a play-nél ezért lett hívva...A szokásos "brainfart" időkérés is megvolt...Ezzel most nem volt bajom, valszeg nem a megfelelő védelmi felállást látta MJ.
Legalább konzekvensek vagyunk...
Castleai01
Lúdas Solymi
Castleai01
több mint 1 éve
Uche mit simizte Teddyt?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Nálam Strong nem tudta mi a dolga ennél a play-nél ezért lett hívva...A szokásos "brainfart" időkérés is megvolt...Ezzel most nem volt bajom, valszeg nem a megfelelő védelmi felállást látta MJ.
Castleai01
Lúdas Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
És még nem is csak egy ad hoc lesz ami lesz dobással...Red zone offensünk továbbra is szerelmesGondolom siralmast akartál írni
ThundersNFL a Jobbágy
Amúgy td lett nem?
gordon
Mintha egy profi offensive play lett volna felrajzolva és megvalósítva a pályán...
Kár hogy 17 hetet kellett várni rá... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
A szokásos "brainfart" időkérés is megvolt...Ezzel most nem volt bajom, valszeg nem a megfelelő védelmi felállást látta MJ.
Castleai01
több mint 1 éve
Red zone offensünk továbbra is szerelmesGondolom siralmast akartál írni
ThundersNFL a Jobbágy
Amúgy td lett nem?
több mint 1 éve
nos, akkor hajrá delfinek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Red zone offensünk továbbra is szerelmes
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
nyitó drive TD??? nem ehhez vagyunk szokva 😊
több mint 1 éve
A szokásos "brainfart" időkérés is megvolt...Legalább konzekvensek vagyunk...
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Jóvan h DPI, de akkor is szar dobás volt...vagy direkt dobta felé, bízva a zászlóban?
több mint 1 éve
Az idióta döntéseikkel mondjuk kábé pont onnan jöhettünk, ahonnan a fumble után kellett volna. Ettől még idióták persze ...
Do your job
több mint 1 éve
dik a cseléd. nekik megadják ugyanazon szituációra az elkapást? tegyem a duda orrukba.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Bazzeg, szemüveget a bíróknak, legalább konzekvensen döntenének
több mint 1 éve
A sporik játszák a meccset nem a csapatok
több mint 1 éve
Hallatlan
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018