NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 590
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
több mint 5 éve
2 sack egy félidőben ? Hol a csapatom ?Mikor állítottunk meg valakit a saját 20-asán? Gyönyörű2016-ban.
nnntm
Kenny
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Gond van az O-fallal, basszus
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Meg van egy félidő ugye - nyugalom, nyugalom, nyugalom
több mint 5 éve
Kis életjel a védelemtől, bár a holding kellett hozzá
több mint 5 éve
Mikor állítottunk meg valakit a saját 20-asán? Gyönyörű2016-ban.
nnntm
több mint 5 éve
Nem játszunk jól. A védelem puha mint a vaj. Bizakodom......
több mint 5 éve
nnntm
932
Mikor állítottunk meg valakit a saját 20-asán? Gyönyörű
több mint 5 éve
Kenji
642
Legendák LigájaÉs Julioval mi van? Elejtett két labdát, amik normális embernek elkaphatatlanok voltak, de neki nem 😀Azt a td passzt 10ből 9 nfl wr behúzza...
nnntm
Amúgy emez micsoda? Cs? 😀
peach
több mint 5 éve
És Julioval mi van? Elejtett két labdát, amik normális embernek elkaphatatlanok voltak, de neki nem 😀Azt a td passzt 10ből 9 nfl wr behúzza...
nnntm
Amúgy emez micsoda? Cs? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
nnntm
932
És Julioval mi van? Elejtett két labdát, amik normális embernek elkaphatatlanok voltak, de neki nem 😀
több mint 5 éve
Wundert tiltelték, Caps szerintem addig lesz ennyire feszült VB döntőben, amíg legalább egy meccs nincs meg, Perkz nagyon elhitte magáról, Mikyx meg support champről nem tud csodát tenni.Azért vagyok ki mert egyszer véletlenül nekik kellett szurkolni, és persze ilyenkor kiszopnak 😕Hol vannak a Saints-es pajtások amúgy?kivannak a G2 vb döntős veresége után, mint a szar
Kenny
(én is btw)
shawnka
Fos Jankos
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Azért vagyok ki mert egyszer véletlenül nekik kellett szurkolni, és persze ilyenkor kiszopnak 😕Hol vannak a Saints-es pajtások amúgy?kivannak a G2 vb döntős veresége után, mint a szar
Kenny
(én is btw)
shawnka
Fos Jankos
több mint 5 éve
nnntm
932
Pedig mi lehet jobb mint falconsosokat hallgatniHol vannak a Saints-es pajtások amúgy?Mobilon nézem gyerek terelgetés közben. Nincs időm rátok
Kenny
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Kenji
642
Na azt nem láttam jönni, hogy itt ilyet fogok olvasni 😀Hol vannak a Saints-es pajtások amúgy?kivannak a G2 vb döntős veresége után, mint a szar
Kenny
(én is btw)
shawnka
több mint 5 éve
Hol vannak a Saints-es pajtások amúgy?kivannak a G2 vb döntős veresége után, mint a szar
Kenny
(én is btw)
több mint 5 éve
Hol vannak a Saints-es pajtások amúgy?Mobilon nézem gyerek terelgetés közben. Nincs időm rátok
Kenny
több mint 5 éve
nnntm
932
Egy negyedre nem is rossz. Főleg az idei első negyedeinkhez képest
több mint 5 éve
nnntm
932
Hol vannak a Saints-es pajtások amúgy?Bújkálnak szégyenükben a rossz csapat miatt :///
Kenny
több mint 5 éve
Végignéztem a meccset, csodálkoztam is hogy honnan szereztek Falcons szakértőt, örültem neki hogy ennyit beszéltetek róla 😀ah, kösz tess!
nnntm
nyilván azért kellett, mert életemben először ültem kommentátorállásban és ez kellett a lelazuláshoz 😀
több mint 5 éve
ncore-on megtalálod nemsokára.Végignéztem a meccset, csodálkoztam is hogy honnan szereztek Falcons szakértőt, örültem neki hogy ennyit beszéltetek róla 😀Meghallgatnám
nnntm
peach
több mint 5 éve
Végignéztem a meccset, csodálkoztam is hogy honnan szereztek Falcons szakértőt, örültem neki hogy ennyit beszéltetek róla 😀Meghallgatnám
nnntm
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
nnntm
932
Végignéztem a meccset, csodálkoztam is hogy honnan szereztek Falcons szakértőt, örültem neki hogy ennyit beszéltetek róla 😀
több mint 5 éve
kivalo volt btw 😀hát hajnalban a galaxy4-en megmondtam 😀amúgy ma poénból nyerünk 😀minden idők PO comebackje?
shawnka
Kenny
shawnka