NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 591
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
több mint 5 éve
ja, Maka megkért, hogy ugorjak be 😊Ja te voltál a kommentátor ott? 😀hát hajnalban a galaxy4-en megmondtam 😀amúgy ma poénból nyerünk 😀minden idők PO comebackje?
shawnka
Kenny
shawnka
nnntm
DEVONDRE SACK 3-RA GEC
több mint 5 éve
nnntm
932
Ja te voltál a kommentátor ott? 😀hát hajnalban a galaxy4-en megmondtam 😀amúgy ma poénból nyerünk 😀minden idők PO comebackje?
shawnka
Kenny
shawnka
több mint 5 éve
nnntm
932
Thomas idén Julio-módban van
több mint 5 éve
nnntm
932
Előbb állítsunk már meg egy playtamúgy ma poénból nyerünk 😀minden idők PO comebackje?
shawnka
Kenny
több mint 5 éve
hát hajnalban a galaxy4-en megmondtam 😀amúgy ma poénból nyerünk 😀minden idők PO comebackje?
shawnka
Kenny
több mint 5 éve
amúgy ma poénból nyerünk 😀minden idők PO comebackje?
shawnka
több mint 5 éve
nnntm
932
Majd otthon megverjük őket 😀
több mint 5 éve
nnntm
932
Csak ne legyen csúnya a vége
több mint 5 éve
Kampman
28 301
Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele, de az Eagles óta először izgulok a győzelemért2008-ban nekem is volt egy december végi MNF, ahol 5-9-es mérleggel játszottunk a Bears ellen, csak annyi tétje volt a meccsnek, hogy elrontsuk az ő szezonjukat is, én meg majd megőrültem a tévé előtt 😀
nnntm
Lesz ez majd jobb is.
több mint 5 éve
amúgy ma poénból nyerünk 😀
több mint 5 éve
nnntm
932
Hát... tudod mit mondanak. ha csak egyet nyerünk idén az a Saints legyenViszont nem tudom ti hogy vagytok vele, de az Eagles óta először izgulok a győzelemértNe izgulj, nem ér annyit 😀
nnntm
Kenji
több mint 5 éve
Kenji
642
Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele, de az Eagles óta először izgulok a győzelemértNe izgulj, nem ér annyit 😀
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele, de az Eagles óta először izgulok a győzelemért
több mint 5 éve
nnntm
932
Na megdicsértem magunkat és zsinórban két false start
több mint 5 éve
nnntm
932
Működő futójáték, kreatív játékhívások, mi a fasz?
több mint 5 éve
De rossz lesz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...