NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints - Atlanta Falcons

11 napja
Midnight Atlanta Falcons 1 422
Ez a meccs is lement, nem volt túl izgalmas. GG mindenkinek aki végig nézte a meccset
11 napja
Pedig már azt hittem hogy 2 perc alat a NO össze hoz 2 TD-t
11 napja
na jöhet egy újabb döntetlen ? 😀
11 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
That sack by James Pearce Jr. marks the first time in franchise history the Falcons have had four sacks in four consecutive games.
11 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 940 — Így remélem megfelelek nektek.....
Eddig úgy gondoltam, hogy Moore majd belejön, de ez elég reménytelen
Gyurma Pappa
Nem került jó szituba, de ennél azért jobb az állomány, mint amennyit és ahogy kihoz. Elég one and done szagú történet (kéne, hogy legyen).
Cruyffista
Szívesen visszafogadjuk.......
11 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
Gyurma Pappa
Nem került jó szituba, de ennél azért jobb az állomány, mint amennyit és ahogy kihoz. Elég one and done szagú történet (kéne, hogy legyen).
11 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 260 — zászló zászló szív
jól van, a D is brainfartot kapott

Két kihagyott FG és két ostoba hívás 4-re és 3-ra, ja az 17 pont bárhogy számolom én is. Egészen jó meccs lehetett volna ez a végére.

11 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 395 — Panthers fan
Nem is tudtam higy Cousins meg tud emkorat dobni
Tdog
Ma már nem lesz több passz, kiadott magából mindent az öreg 😀

Tepper takarodj!
11 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
Nem is tudtam higy Cousins meg tud emkorat dobni
11 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
Saints mar vagy 17 pontot
kellen moore mai redzone playcallingja az egyik legkomikusabb amit lattam az elmult 20 evben nfl meccsen. komolyan megrengett benne a bizalmam, mert ez nevetsegesen amator
mate93
Es amugy Hill miert nem under center? Ennek a Moorenak mindig az arcara vab irva hogy nem tudja mit csinal
11 napja
mate93 New Orleans Saints 464
kellen moore mai redzone playcallingja az egyik legkomikusabb amit lattam az elmult 20 evben nfl meccsen. komolyan megrengett benne a bizalmam, mert ez nevetsegesen amator
11 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a Saints offense még mindig nem szerzett pontot?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Tyler gyerek néha egészen úgy néz ki, mint egy NFL irányító. Nem váltja meg a világot, de Rattlernél sokkal összeszedettebbnek tűnik. De lehet csak beleképzelem...

11 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
kellen moore most mar elmehet tenyleg a picsaba. van egy rookie iranyitonk, ki akarjuk deriteni, hogy lehet e vele szamolni jovore. taysom meg folyamatosan kapja a redzone snapeket qb-ban. kicsit osszeszedhetne magat, mert ez keves lesz playcallerkent
mate93
Nagy ra ez az edzo kabat
11 napja
kellen moore most mar elmehet tenyleg a picsaba. van egy rookie iranyitonk, ki akarjuk deriteni, hogy lehet e vele szamolni jovore. taysom meg folyamatosan kapja a redzone snapeket qb-ban. kicsit osszeszedhetne magat, mert ez keves lesz playcallerkent
11 napja
de kurva reménytelen ez a RZ O...

11 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Amigy regota foglalkoztat, nem lehet egy meccsre 2 rugot vinni? Hogy ha nem megy az elso szamunak akkor vmi gyakorlo csapatbol bedobhassal?
Tdog
Lehet, csak a legtöbb csapat ezt luxusnak tekinti.

11 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 395 — Panthers fan
Amigy regota foglalkoztat, nem lehet egy meccsre 2 rugot vinni? Hogy ha nem megy az elso szamunak akkor vmi gyakorlo csapatbol bedobhassal?
Tdog
Lehet hármat is 😀

Tepper takarodj!
11 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
11 napja
Eddig Cousins nem is vészes lemenedzseli a meccset
11 napja
egy rugo a kulonbseg a ket csapat kozott, semmi mas. az egyik csapatnak van, a masiknak nincs😅
11 napja
RB, WR-ek és NFL szintű belső OL nélkül is annyi a hátrány, amit Gruppe kihagyott, az kisebb csoda... De Gruppe kihagyta, így nincs miről beszélni...

11 napja
Tdog Atlanta Falcons 798
Ocsem ezt a rugot..
11 napja
jobb % lesz neki menni minden 4.nek

11 napja
a saintsnel van a liga legrosszabb kickere