NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez szerintem szabályos volt. Az ugró játékos nem nyomhatja le a falember fejét, nem a védő falember. A legutóbbi Colts meccsen pont volt egy ugyanilyen. (Ott egyébként Leonard szabálytalan volt, mert hozzáért az emberhez.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
hogy nem lehet átugrani a - nem - blokkolótrengeteg a hülye szabály, de nálam ez viszi a prímet amúgya sok közül melyikre gondolsz?
r.baggio
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A bírók olyan szintén járatják le magukat, hogy azt nehéz szavakkal kifejezni.Welcome to the NFL, pár éve már ez megy.
Kampman
több mint 5 éve
Nem vagyok nyugodt. Évek óta sírok a PI szabályok miatt. Védőt játszottam én is, dobtak rám is, jogosan és nem is. De amit az NFL ezzel művel, nem csak ellenünk, de ellenünk nagyon, attól nem vagyok nyugodt és a csapat sem.Oké, akkor erről ennyit. Ez valami kibaszott vicc. Ezen a meccsen nem kaptunk még egy DPI-t, ami az volt, megkaptunk egyet ami nem, és OPI-t, ami szintén nem. Oké, rohadjon meg mindenki.Nyugi, nyerni fogtok, de maga az egész helyzet gáz. Szégyen.
És de, ezen múlik.
Gyurma Pappa
gabokocka
több mint 5 éve
A bírók olyan szintén járatják le magukat, hogy azt nehéz szavakkal kifejezni.oh igen
Kampman
lassan nélkülük igazságosabbak lennének a meccsek
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
rengeteg a hülye szabály, de nálam ez viszi a prímet amúgya sok közül melyikre gondolsz?
r.baggio
több mint 5 éve
Jó arcok a bírók 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nem mérték befujni a sporik 😁 haza akarnak menni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Kampman
28 301
A bírók olyan szintén járatják le magukat, hogy azt nehéz szavakkal kifejezni.
több mint 5 éve
rengeteg a hülye szabály, de nálam ez viszi a prímet amúgy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ezt a balfasz Carolinát, megérdemelnék, hogy kikapjanak!!!idióta playhívások itt a végen
és nyomják a bírók a szenteket😊
több mint 5 éve
És nem adták meg, de durva meccs, milyen jól választottam 😀
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Meglepődnék, ha Slydenak jövő héten még lenne munkahelye...
több mint 5 éve
Sztroga
123
jön a kompenzálás
több mint 5 éve
Maradjon a kamera mögött inkább! 😀Ki volt ez a szemüveges mókus a bejátszásban?Galuska
Szokol
Kampman
több mint 5 éve
Komolyan, nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de valahogy úgy érzem, a bírók nagyon önigazolást akarnak, hogy de-de, jól vezettük azt a meccset, a Saints tévedett végig. Ilyen tényleg nincs, és ez meccs ezen megy el, bárki bármit mond.
több mint 5 éve
Haha... SLYE
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
yepKi volt ez a szemüveges mókus a bejátszásban?Galuska?
Szokol
Cypress
---
több mint 5 éve
Az a bosszantó ebben, hogy önmagában ez a play egy megadható DPI volt a review alapján. Csakhogy idén volt kb. 12 ugyanilyen, vagy még ugyanilyenebb eset, legalább ilyen fontos szituációban, amikor úgy dobták vissza new yorkból a challenget mint a szennyes rongyot. És akkor készüljön fel a stáb, a koordinátor tanítsa meg a játékost, hogy mit szabad és mit nem.Valahogy úgy nez ki mintha kb buntetnenek azért mert "miattunk" van a szabaly
peterk2005
több mint 5 éve
Ki volt ez a szemüveges mókus a bejátszásban?
több mint 5 éve
Oké, akkor erről ennyit. Ez valami kibaszott vicc. Ezen a meccsen nem kaptunk még egy DPI-t, ami az volt, megkaptunk egyet ami nem, és OPI-t, ami szintén nem. Oké, rohadjon meg mindenki.Nyugi, nyerni fogtok, de maga az egész helyzet gáz. Szégyen.
És de, ezen múlik.
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.