NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New Orleans Saints - Carolina Panthers
11 hónapja
TSzabi
3 785
Ott a 2.!!!!
11 hónapja
SrBandi
565
De, jobb 😀Azért Carrnak a 7 passz, 35 yardért sem jobb 😀Fontosabb kérdés lesz egy 2 compete passza youngnak félidő előtt. Mivel pont annyi TD kéne hogy vezessünk1/8 eddig?
TSzabi
Kájzerszóze
kapitnono
11 hónapja
Azért Carrnak a 7 passz, 35 yardért sem jobb 😀Fontosabb kérdés lesz egy 2 compete passza youngnak félidő előtt. Mivel pont annyi TD kéne hogy vezessünk1/8 eddig?
TSzabi
Kájzerszóze
11 hónapja
TSzabi
3 785
Nem kell erőltetni, bármikor tudunk TD-t szerezni. Labdabirtoklásra játszunk.Fontosabb kérdés lesz egy 2 compete passza youngnak félidő előtt. Mivel pont annyi TD kéne hogy vezessünk1/8 eddig?
TSzabi
Kájzerszóze
11 hónapja
SrBandi
565
Mér mennyi legyen? 3/7? Azért egy rookie 1/1-esről beszélünk, nem lehet ilyesmit elvárni
11 hónapja
Fontosabb kérdés lesz egy 2 compete passza youngnak félidő előtt. Mivel pont annyi TD kéne hogy vezessünk1/8 eddig?
TSzabi
11 hónapja
MC12
6 359
Ott safety, itt bloc-punt ret td. Hikomatos egy csoport.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
11 hónapja
TSzabi
3 785
Fontosabb kérdés lesz egy 2 compete passza youngnak félidő előtt. Mivel pont annyi TD kéne hogy vezessünk
11 hónapja
TSzabi
3 785
Hekker most elgondolkozik, játszik-e még panthers mezben.
11 hónapja
Tabor már nem tud az ilyen apróságokra figyelni, mint a blokkolási séma a puntnál
Tepper takarodj!
11 hónapja
SrBandi
565
Jézus fasza, az egyetlen értékelhető csapatrész a special team volt, kinevezik az edzőt hc-nak, és az is szarrá megy...
11 hónapja
Ez is mennyire szar passz volt...Mondjuk a route is hasonlóan precíz.
Na az elit ST is ennyi volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 hónapja
Nem is tudtam, hogy ha így rúg a punter, telibe lehet verni...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 hónapja
Carr szar. És drága. És öreg. Young javulni fog. Carr már nem.Aki Carrt nézi hétről hétre, annál magasak az elvárásokYoung egyszerűen szarul dob. Az, hogy LB bele tud nyúlni a passzába, elég cink. Idény előtt azt terveztem, hogy nézem ahogy egyre királyabb lesz, de be kell érnem a Texans-szal...A liga legpontosabb QB-ról beszélsz!
Gyurma Pappa
TSzabi
Jakehomer
11 hónapja
Koo meg kapufat rugott.... Piniero a csoport ásza. Ebben tuti a legjobbak vagytok!Kicker, punter, long snapper elit, a csapat gerince megvan
Kájzerszóze
Tepper takarodj!
11 hónapja
Koo meg kapufat rugott.... Piniero a csoport ásza. Ebben tuti a legjobbak vagytok!
11 hónapja
Aki Carrt nézi hétről hétre, annál magasak az elvárásokYoung egyszerűen szarul dob. Az, hogy LB bele tud nyúlni a passzába, elég cink. Idény előtt azt terveztem, hogy nézem ahogy egyre királyabb lesz, de be kell érnem a Texans-szal...A liga legpontosabb QB-ról beszélsz!
Gyurma Pappa
TSzabi
Tepper takarodj!
11 hónapja
Az Flacco.... masodik td passza njokunakYoung egyszerűen szarul dob. Az, hogy LB bele tud nyúlni a passzába, elég cink. Idény előtt azt terveztem, hogy nézem ahogy egyre királyabb lesz, de be kell érnem a Texans-szal...A liga legpontosabb QB-ról beszélsz!
Gyurma Pappa
TSzabi
11 hónapja
TSzabi
3 785
Young egyszerűen szarul dob. Az, hogy LB bele tud nyúlni a passzába, elég cink. Idény előtt azt terveztem, hogy nézem ahogy egyre királyabb lesz, de be kell érnem a Texans-szal...A liga legpontosabb QB-ról beszélsz!
Gyurma Pappa
11 hónapja
Young egyszerűen szarul dob. Az, hogy LB bele tud nyúlni a passzába, elég cink. Idény előtt azt terveztem, hogy nézem ahogy egyre királyabb lesz, de be kell érnem a Texans-szal...