NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New Orleans Saints - Cincinnati Bengals
több mint 2 éve
QB571
65
Undrafted rookie
több mint 2 éve
MC12
6 359
Egyszer régen láttam a listát, amikor az nfl app még használható volt, de én botor nem mentettem le. 340 körül ha jól rémlik, de megpróbálok előtúrni.326 mérkőzés óta szerzünk pontot minden meccsen. 2002 szeptemberében nem szereztünk utoljára, ez negyedik hely az örök ranglistán és a leghosszabb jelenlegi sorozat. Jó estét, jó estét 😊Mennyi kell a harmadik helyhez?
MC12
Kájzerszóze
A jelenlegi elsőt tudom, az 420 meccsel a Frisco. 6 év és meglesz!
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
326 mérkőzés óta szerzünk pontot minden meccsen. 2002 szeptemberében nem szereztünk utoljára, ez negyedik hely az örök ranglistán és a leghosszabb jelenlegi sorozat. Jó estét, jó estét 😊Mennyi kell a harmadik helyhez?
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 359
326 mérkőzés óta szerzünk pontot minden meccsen. 2002 szeptemberében nem szereztünk utoljára, ez negyedik hely az örök ranglistán és a leghosszabb jelenlegi sorozat. Jó estét, jó estét 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Szipeter
1 649
Inkább az a kérdés nekünk lesz-e..
több mint 2 éve
Mindig van😋És létezik a miénknél szarabb ST isLesz eselyunk???
atapapa
Kájzerszóze
több mint 2 éve
És létezik a miénknél szarabb ST isLesz eselyunk???
atapapa
több mint 2 éve
qpee1
114
a második link összejöttkösziha valaki tud egy jó linket légyszi dobja fel. a múlt héten is egy órát szenvedtem és nem jött össze lemaradtam a meccs feléről /béna vagyok, 50 éves vén trotty/itt nézelődj majd
qpee1
v2.sportsurge.net/watch-7568-cincinnati-new-orleans
r.baggio
qpee1
több mint 2 éve
QB571
65
Who Dat! A korhazcsapatot sem lehet leirni 💪🏈🤩Azt nem tudom, hogy ki fog elkapni a Saintsben. Vérmes reményeim azért nincsenek, de go Saints!
Kájzerszóze
több mint 2 éve
qpee1
114
kösziha valaki tud egy jó linket légyszi dobja fel. a múlt héten is egy órát szenvedtem és nem jött össze lemaradtam a meccs feléről /béna vagyok, 50 éves vén trotty/itt nézelődj majd
qpee1
r.baggio
több mint 2 éve
ha valaki tud egy jó linket légyszi dobja fel. a múlt héten is egy órát szenvedtem és nem jött össze lemaradtam a meccs feléről /béna vagyok, 50 éves vén trotty/itt nézelődj majd
qpee1
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ha valaki tud egy jó linket légyszi dobja fel. a múlt héten is egy órát szenvedtem és nem jött össze lemaradtam a meccs feléről /béna vagyok, 50 éves vén trotty/Sztem csak RedZone-t nezek majd. Linkem nincs.
qpee1
több mint 2 éve
qpee1
114
ha valaki tud egy jó linket légyszi dobja fel. a múlt héten is egy órát szenvedtem és nem jött össze lemaradtam a meccs feléről /béna vagyok, 50 éves vén trotty/
több mint 2 éve
19:00
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal