NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
13
6
2:15, Arena4
New Orleans Saints - Detroit Lions
11 hónapja
Carr-nak 10 mp keves hogy eldobja... barhova.... a sack jo lesz. TakaaaaaaNem látta, nagyon senkit szabadon a sackig.
Kájzerszóze
11 hónapja
Carr-nak 10 mp keves hogy eldobja... barhova.... a sack jo lesz. Takaaaaaa
11 hónapja
Egészen elképesztő, de ha hinnék ilyenben, akkor leírnám, hogy én tehetek róla, mert bekapcsoltam a meccset ¯\_(ツ)_/¯A te hibad 🤣🤣🤣
De mentem is tovább
Gyurma Pappa
11 hónapja
Egészen elképesztő, de ha hinnék ilyenben, akkor leírnám, hogy én tehetek róla, mert bekapcsoltam a meccset ¯\_(ツ)_/¯De mentem is tovább
11 hónapja
MC12
6 359
Tehát az esetleges egy pontos vezetéshez képest, mínusz 13.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
11 hónapja
Sose fogják kirúgni ezt a két idiótát...Campbell megszopat minket, kikap direkt....
Gyurma Pappa
11 hónapja
Na, ilyet sem láttam még.
11 hónapja
Ez egy jo otlet. Szerintem errol van szo. Kiegeszitve azzal, hogy nem minket akar megverni, tiszteli a franchise-t.Lehet Campbell ki akar baszni velünk, hogy ha innen visszajövünk, akkor még legalább egy évig marad DA és PC 😀Lol meccs van 😀Visszaengedett minket a Lions, nem értem….
kapitnono
MC12
kapitnono
11 hónapja
MC12
6 359
És amikor ritmusba kerülünk mindig jön valami faszsag….
11 hónapja
Akkoss
222
Nem megy úgy a futójáték, mint az első negyedben, ennek ellenére erőltetjük.. Laportanak azért örülök
11 hónapja
Laporta biztos, hogy nem 22 éves, közelebb van a 40-hez kinézet alapján. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Utley
261
Ez a védelem még az általános iskolai szalagfogóba is csak vigaszdíjra lenne esélyes!
11 hónapja
Kezd baj lenni. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Nehogy azt mondd már, hogy volt egyértelmű bizonyíték, hogy nem volt bent. Nem baj, Hill bevitte
11 hónapja
Lehet Campbell ki akar baszni velünk, hogy ha innen visszajövünk, akkor még legalább egy évig marad DA és PC 😀Lol meccs van 😀Visszaengedett minket a Lions, nem értem….
kapitnono
MC12
11 hónapja
Ez wtf???!! 😅😂
11 hónapja
MC12
6 359
Lol meccs van 😀Visszaengedett minket a Lions, nem értem….
kapitnono
11 hónapja
Akkoss
222
Nem értem O oldalon miért kezdünk el előnyben konzervatívkodni, aztán amikor ég a ház akkor kezdünk el valamit, ami vagy bejön vagy nem. És azt hisszük majd a D csinál valamit. Hát ez a D semmit nem csinál, néha van 1-2 jó pillanata, de ennyi, ha a támadók nem hozzák a pontokat, akkor eláshatjuk magunkat a szezonra.