New Orleans Saints - Detroit Lions
több mint 2 éve
Nem tudom volt e már ennyire szar első negyedünk valaha? Én nem emlékszem az elmúlt tízensok évből.
több mint 2 éve
Az eddigiek alapjan szerintem mi vagyunk a legrosszabb csapat jelenleg

több mint 2 éve
Minden playnel mas qb. Jol megzavarjuk a Lionst.....A totális kétségbeesés és ötlettelenség jele.
Kájzerszóze
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 2 éve
Minden playnel mas qb. Jol megzavarjuk a Lionst.....

több mint 2 éve
így azért nehezebb lesz a fordítás, ha nem mennek rá a 4.-ikre
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
53 LB védekezze le az elsőszámú WR-t. 😅Na vegre egy jo jatek.... eddig ennyi....
KeyG

több mint 2 éve
Legyen 70, legalább valakit kirugnak.Meg kell inni. Az egészet meg kell inni.
kijo
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 2 éve
Legyen 70, legalább valakit kirugnak.mint Denverben
kijo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Teljes tanácstalanság mindenhol.
több mint 2 éve
Legyen 70, legalább valakit kirugnak.
több mint 2 éve
Szerintem az, csak nézd a D arcokat...Ha nem olvastam volna a soccer topicban, hogy nincs olyan, hogy edzőbuktatás - mert csak, akkor azt hinném éppen valami ilyesmi zajlik.Szezon kozben??? Ki hallott mar ilyet????Meccs közben kéne, nem szezon közben
Kájzerszóze
atapapa
MC12
több mint 2 éve
Na, elérkeztünk az első negyed feléhez.
több mint 2 éve
Ha nem olvastam volna a soccer topicban, hogy nincs olyan, hogy edzőbuktatás - mert csak, akkor azt hinném éppen valami ilyesmi zajlik.Szezon kozben??? Ki hallott mar ilyet????Meccs közben kéne, nem szezon közben
Kájzerszóze
atapapa
több mint 2 éve
Csóri Saints, ez kicsit miattunk is van, mert megráncigáltuk az Oroszlán bajszát.Megráncigáltuk? Kihúzgáltuk, mind egy szálig!🙂
zacknorb
több mint 2 éve
Szezon kozben??? Ki hallott mar ilyet????Meccs közben kéne, nem szezon közben
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Jézus Mária, milyen védekezés volt ez??
több mint 2 éve
53 LB védekezze le az elsőszámú WR-t. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Wow vazze, erre a kezdésre még Panthers szurkolóként se számít az ember, kemény...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Csóri Saints, ez kicsit miattunk is van, mert megráncigáltuk az Oroszlán bajszát.