NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New Orleans Saints - New York Giants
11 hónapja
Zet
1 548
Valamit ki kellene találni lassan.
11 hónapja
TDre vissza értem, kár volt! 😕megvan a vezetés, innentől már csak meg kell tartani az előnyt, annyira egyszerű!pedig jó tervnek tűnt. 😕
törölt kristof
sorry, nekem működik továbbra is 😕Ezen néztem eddig, de kösziStreamet kérnék, mert az enyémek annyi! Köszönöm!vipstand.pm/sports/nfl/watch-new-orleans-saints-vs-new-york-giants-live/1/
nagir
törölt kristof
nagir
törölt kristof
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 hónapja
megvan a vezetés, innentől már csak meg kell tartani az előnyt, annyira egyszerű!pedig jó tervnek tűnt. 😕
törölt kristof
sorry, nekem működik továbbra is 😕Ezen néztem eddig, de kösziStreamet kérnék, mert az enyémek annyi! Köszönöm!vipstand.pm/sports/nfl/watch-new-orleans-saints-vs-new-york-giants-live/1/
nagir
törölt kristof
nagir
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Ezen néztem eddig, de kösziStreamet kérnék, mert az enyémek annyi! Köszönöm!vipstand.pm/sports/nfl/watch-new-orleans-saints-vs-new-york-giants-live/1/
nagir
törölt kristof
Megjött
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 hónapja
Streamet kérnék, mert az enyémek annyi! Köszönöm!vipstand.pm/sports/nfl/watch-new-orleans-saints-vs-new-york-giants-live/1/
nagir
11 hónapja
Streamet kérnék, mert az enyémek annyi! Köszönöm!
11 hónapja
vanek úr
1 890
megvan a vezetés, innentől már csak meg kell tartani az előnyt, annyira egyszerű!Úgy tűnik meghallották
törölt kristof
11 hónapja
MC12
6 359
Mér kell minden meccsen ilyen kurva reménytelenül kinéznünk…
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
11 hónapja
SirPub
1 459
az egyetlen jo falemberunk ramczyk is out, meg olave is. oszinten szolva nem latom, hogy itt hogy tudna nyerni a saints😅 devito meg barkley szet fogjak futni a defenser, sztem TDje is lesz mindkettonek.Hajrá óriások!
btw, ha valaki tud egy stabil, jo minosegu streamet, akkor ossza meg lecci 😊
mate93
reddit1.nflbite.com/nfl/live/new-york-giants-at-new-orleans-saints-2-live-stream
Ezt még anyám is két cekkerrel...
11 hónapja
megvan a vezetés, innentől már csak meg kell tartani az előnyt, annyira egyszerű!
11 hónapja
mate93
350
az egyetlen jo falemberunk ramczyk is out, meg olave is. oszinten szolva nem latom, hogy itt hogy tudna nyerni a saints😅 devito meg barkley szet fogjak futni a defenser, sztem TDje is lesz mindkettonek.btw, ha valaki tud egy stabil, jo minosegu streamet, akkor ossza meg lecci 😊
11 hónapja
Hajrá MI!
11 hónapja
19:00