New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
na és akkor most megyünk a W-re, vagy a tuti FG???
több mint 9 éve
Vaccaro bazdmeg
több mint 9 éve
Montana
635
vááááááááááááááááááááá
több mint 9 éve
Malvo
98
neeeeeeeeee
több mint 9 éve
Crabtree siralmas...Alabama Ninersbocsi mégsem!!!!
több mint 9 éve
Ó MÁJ GÁÁÁÁÁD 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Dub
1 018
hát ezt nem hiszem el
több mint 9 éve
Crabtree siralmas...
több mint 9 éve
ebben a csoportban? 😀pedig itt volt az esély, abszolút nem ijeszt meg senkit idén a Saintspeteyde, engem pl. én kurvára meg vagyok ijedve, hogy megint egy év kuka...Gyurma Pappa
több mint 9 éve
pedig itt volt az esély, abszolút nem ijeszt meg senkit idén a Saintspeteyde, engem pl. én kurvára meg vagyok ijedve, hogy megint egy év kuka...
több mint 9 éve
most felvisszük a 10esig és eladjuk miután győzelemre megyünkgaborikközépre 5-6 y-os passzokkal? hee?
több mint 9 éve
pedig itt volt az esély, abszolút nem ijeszt meg senkit idén a Saints
több mint 9 éve
most már joggalhátradőltem 😀😀Gyurma Pappatavaly hátradőltem volna itt, most nem tudok ...Gyurma PappaAkkor mit csináltál a Pats és a Panthers ellen?Tocy
több mint 9 éve
attól nem lesznek magasabbak 😀😀😀Alabama Ninersoké, ezzel nem tudok vitatkozni 😀
több mint 9 éve
Q régebben egy évben ejtett el ennyi passzt, mint ma
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
attól nem lesznek magasabbak 😀😀😀jó, de akkor duplázzák be, érted. nem bánom, csak mondom, mindegy.Gyurma Pappatudtuk, de csak 1 fejjel kissebb embereink vannakAlabama NinersÉs akkor most jön a jumpball JimmynekJakehomerés ezt vajon az SF nem tudta?Gyurma Pappa
több mint 9 éve
hátradőltem 😀😀tavaly hátradőltem volna itt, most nem tudok ...Gyurma PappaAkkor mit csináltál a Pats és a Panthers ellen?Tocy
több mint 9 éve
Idén nem az a szabály idegenben, hogy az 50+os fieldgoalok 4 pontot érnek? 😀 (mert akkor lenne esélyünk legalább)
több mint 9 éve
jó, de akkor duplázzák be, érted. nem bánom, csak mondom, mindegy.tudtuk, de csak 1 fejjel kissebb embereink vannakAlabama NinersÉs akkor most jön a jumpball JimmynekJakehomerés ezt vajon az SF nem tudta?Gyurma Pappa
több mint 9 éve
Tocy
1 140
tavaly hátradőltem volna itt, most nem tudok ...Gyurma PappaAkkor mit csináltál a Pats és a Panthers ellen?
több mint 9 éve
gaborik
514
most felvisszük a 10esig és eladjuk miután győzelemre megyünk
| nincs itt semmi beszoptad |