New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok a meccs után melyik topic bírja ki, hogy kevesebbet szóljon a bírózásról kérem a téteket 😉 😛dandenem nyomták rosszul a zebrák azt kell mondjam. részemről semmi
több mint 10 éve
Azért érdekes, mennyire szubijektív egy ilyen helyzet megítélése. Ezt hogy lehet tiszta lelkiismerettel nem OPI-nek látni?
több mint 10 éve
külön köszönet a vakegereknek hogy egy TO-ba került egy sohanemvolt elkapás visszanézése
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok a meccs után melyik topic bírja ki, hogy kevesebbet szóljon a bírózásról kérem a téteket 😉 😛
több mint 10 éve
Majd nézzetek vissza Boldinon milyen opit dobtak be
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
he7edik
1 239
He7zedik, ezt még a Crabtree elkapasnal írtam....undisputedlyMár vissza vontam a postot.
több mint 10 éve
azért vicces ekkora lökés után milyen értetlenül nézi vissza az ismétlést a kijelzőn...mintha nem lökött volna....vagy csak nem vette észreAlabama NinersEgy soccer meccsen mondjuk Real...ezt hívják a hattyúk tavának
több mint 10 éve
He7zedik, ezt még a Crabtree elkapasnal írtam....
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
óóó vazzze, kár hogy nem tom végignézni, mingyá kezdődik a Cards meccs...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
azért vicces ekkora lökés után milyen értetlenül nézi vissza az ismétlést a kijelzőn...mintha nem lökött volna....vagy csak nem vette észreAlabama NinersEkkora? Azért ne túlozzunk már, a kommentátorok is rajta röhögnek😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
vicc...
több mint 10 éve
Atát idézve,nyújtott karral lökött Jimmy 😉
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hát meglökte, de a Barcások nem homorítanak ekkorát 😀
több mint 10 éve
Hát bazdmeg ez gyönyörűűűűűűű...itt is kezdődik????PFFFFFFFFFFFFFF
több mint 10 éve
Ez mondjuk jó hívás volt..........
több mint 10 éve
azért vicces ekkora lökés után milyen értetlenül nézi vissza az ismétlést a kijelzőn...mintha nem lökött volna....vagy csak nem vette észre
több mint 10 éve
Áh. A második felidotol nézve,eddig ez a forduló meccse.
több mint 10 éve
Ez is gurulós foci lesz?