New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers
több mint 7 éve
Faszom verem Breesbe nem igaz hogy nem tudtok kikapni
több mint 7 éve
mindjárt más 😊
több mint 7 éve
Romo Oakland?
több mint 7 éve
ha most ez fumble, én mentem aludni, és szerintem az nfl-ből is ennyi lesz egy jó időreszerencsére maradhatsz 😊
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Incomlplet!
több mint 7 éve
ha most ez fumble, én mentem aludni, és szerintem az nfl-ből is ennyi lesz egy jó időreszerencsémre, mivel kifizettem a game pass 😀
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 7 éve
na...fasza
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
De nem mind1, hogy DPI v. OPI. Márpedig ez inkább volt támadó szabálytalanság, ami meg 15y minusz, nem hogy nem TD.oké, ezt remélem berakják az nfl szabálykönyvbe a DPI mellé illusztrációs GIF-nek 😀 LOLMondjuk mindegy volt mert leszedte ha az volt ha nem
Gyurma Pappa
D11
több mint 7 éve
ha valamit dobnak, az ebben a helyzetben max OPI lehetett volna, ha azt nem akarnak dobni, akkor meg inkább hallgassanak, de teljesen mindegy, pont leszarom hogy nyerünk-e csak megint konzekvens bíráskodás lvl 999oké, ezt remélem berakják az nfl szabálykönyvbe a DPI mellé illusztrációs GIF-nek 😀 LOLMondjuk mindegy volt mert leszedte ha az volt ha nem
Gyurma Pappa
D11
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
oké, ezt remélem berakják az nfl szabálykönyvbe a DPI mellé illusztrációs GIF-nek 😀 LOLMondom sima OPI, de ezeknek a zebráknak is megjött az ajándékozási szellem.
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
basszus Carr meg kidőlt Oaklandben...
több mint 7 éve
szegény Oakland,,
több mint 7 éve
oké, ezt remélem berakják az nfl szabálykönyvbe a DPI mellé illusztrációs GIF-nek 😀 LOLMondjuk mindegy volt mert leszedte ha az volt ha nem
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
oké, ezt remélem berakják az nfl szabálykönyvbe a DPI mellé illusztrációs GIF-nek 😀 LOL
több mint 7 éve
francba.. pedig szívesen mentem volna már aludni..
több mint 7 éve
jó öreg Myers.. "szép" évet tolt nálunk 😊mondjuk a mostaniak helyett biztos jobb lenne
több mint 7 éve
amikor csak kapnak 😊miért? van másfajta Saints meccs is? 😊azért az O-ban lehet bízni..😊jah, én egy adok-kapok Saints győzelmet tippeltem meccs előtt
yooker
Szesze
yooker
több mint 7 éve
miért? van másfajta Saints meccs is? 😊azért az O-ban lehet bízni..😊jah, én egy adok-kapok Saints győzelmet tippeltem meccs előtt
yooker
Szesze
több mint 7 éve
Brees azért elképesztően jó játékos még mindig
több mint 7 éve
azért az O-ban lehet bízni..😊jah, én egy adok-kapok Saints győzelmet tippeltem meccs előtt
yooker
több mint 7 éve
Hargreavesnek nincs ma szerencséje..
több mint 7 éve
azért az O-ban lehet bízni..😊
több mint 7 éve
csoda, h eddig kitartott a Saints D..ja! elég simán végigmentek rajtuk most azért..sajnos messze még a végeÜdv mindenkinek, és boldog karácsonyt!rendesen dominál a Saints... és vezet 20:7-re
Kérhetnék egy gyors helyzetjelentést? (eredmény, játék képe)
Awesome88
yooker
Szesze
yooker