New York Giants - Green Bay Packers
18 napja
Menjen le a kiskozertbe es toltson ra.Könnyű azt mondani, de mit csináljon az, akinek már délután el kellett fogyasztani mindent, ami otthon volt?Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Egy barátom kérdezi.
SBL
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
18 napja
Erre van a roster, de én vagyok olyan aljas, hogy a pincéből hozok fel practice squad tagokat.Könnyű azt mondani, de mit csináljon az, akinek már délután el kellett fogyasztani mindent, ami otthon volt?Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Egy barátom kérdezi.
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 napja
Ilyen mocsok sok sérülés bazzeg.😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
18 napja
Hullunk mint a legyek.
18 napja
Tudsz élni.😊Lehet, de én megpróbálom. Elővettem egy üveg francia vöröset.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
18 napja
Nem is azért iszunk.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
Egy barátom mondja.
18 napja
sajna ez is váll 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
Lehet, de én megpróbálom. Elővettem egy üveg francia vöröset.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
18 napja
Könnyű azt mondani, de mit csináljon az, akinek már délután el kellett fogyasztani mindent, ami otthon volt?Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Egy barátom kérdezi.
18 napja
Hosszú évek tudományos kutatása után mondhatom, úgy rosszabb.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
I... don't care... John.
18 napja
Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 napja
Sérülés utáni Watson eddig jobb mint az előtt , ilyet se nagyon láttam mégÉn már lemondtam róla. Persze, várjuk ki a végét...
nando89
18 napja
Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
18 napja
nem rossz TD2&16ból, hidegen egyáltalán nem volt rossz
Gergőbácsi
18 napja
Sérülés utáni Watson eddig jobb mint az előtt , ilyet se nagyon láttam még
18 napja
XP off
18 napja
nem rossz TD
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
18 napja
Ez komoly pass volt Maliktól de ez a catch wow
18 napja
Watsonnak dobálhatna Love, azaz már Willisintézem nektek, nincs mit 😉
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
Így igazságos, hogy a mi 3. Számú ellen legalább ott is csere játszon.😂
18 napja
Love öltöző, de mindegy, mert a futást ma is remekül fogjuk