New York Giants - Green Bay Packers
18 napja
Ez így fair
18 napja
egy percen túl, 2 időkéréssel, tűkön ülök.gondolom már az ST el fogja baszni
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 napja
Ma D nem jött el a meccsre , megnéznék egyszer egy olyat h mindkét egység rendben van , spec teamet elfogadtam h örökre fos.
18 napja
És BeKoorja, vezet a NYG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
Sikerül befutnunk ?
18 napja
amúgy örülök hogy Sorrell is rotálva van, tetszett a draft belépője
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
18 napja
9 yardos tuspusht fejlesztettek ki, ezt csinálja Vlk utánuk
18 napja
Nem kéne megállítani őket?
18 napja
10 yardos QB sneak. Ez az új record a kommentárok szerint. Mi a faszt csinál a D ebben a driveban?
18 napja
Egyébként Kafka is mehet a picsába ezekkel a hívásokkal. Első kettőre falbafutás, a harmadik meg valami hàtha.
18 napja
Ti álmomban egy macska vagytok és magammal játszok?sose volt kérdés nálamSőt, ahogy öregszem egyre szorosabb a verseny a két opció között.😊Értettem és az sem rossz.Nem nő, üveg!Tudsz élni.😊Lehet, de én megpróbálom. Elővettem egy üveg francia vöröset.Nem segít.Csak egy nyugodt meccset szerettem volna...Inni kell hozza.
Indubitably
Hendrix
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
Tactful Cactus
SBL
SBL
Tactful Cactus
I... don't care... John.
18 napja
SP ilyenekről álmodik 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
18 napja
Nem. Igazabol nincs konkret csapatom, tobb is van akit kedvelek, ok az egyik. A stadionjuk szenzacios velemenyem szerint. A Green Bayt meg a Louie elete (lol) ota kedvelem.A Packers szurkolok tiszteletere felbontok egy ilyetKöszönjük.
Hendrix
A Love korszakban lettél Utah State drukker?
Kampman
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
18 napja
A csere tanár ezúttal szállítja az XP-t
18 napja
Felőlem Gillan maradhat, ha úgy tudja elpuntolni Bowent, hogy nem hordják vissza.Nincs olyan harmadik és hosszú, ami nincs meg ellenünkMost, hogy Daboll már nincs, nem lehetne Bowent meccs közben kirúgni? Esetleg Gillan is mehet vele.
Zet
Henderson
18 napja
Nem volt nehéz dolga.WILSOOOOOONTőle ezt nem vártam.
gamerkr
nagylaza, főpohárnok
18 napja
el se hiszem, 10 pont felett a félidő előtt!!!!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!