New York Giants – Philadelphia Eagles
több mint 8 éve
www.streamhd.eu/nfl/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-341.phprivonet.info/ch20.html
live.robinwidget.com/streamvideo8/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-45491.html
wiz1.net/channel9
watch.ustvnow.com/guide HD
www.sportonline-tv.com/hd3.php
305sports.xyz/streams/stream-1/ HD, telefonról is
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
zsojti
4 063
na igen ezt jól összefoglaltad 😊 sajnos azt érzem C is kell jövőre3. negyedben vagyunk a legjobbak ha most nem jövünk fel akkor vége a meccsnek és a po álmoknak isKinek volt itt PO álma? Legalább egy jó CB, két jó WR, egy T híja van. Legalább...
zsoeo
Eazzy
több mint 8 éve
de pont azért mondod. 😀 Ha sikerültek volna, eszedbe nem jutott volna, hogy hiba volt nekimenni. Ez egy olyan dolog ha bejön te vagy a király, ha pedig nem akkor szar vagy, és hibás döntés volt.S még Chip volt a bevállalós...véleményem szerint ezek nem bevállalós hívások voltak, hanem egyértelmű hibák, és ezt nem azért mondom mert nem sikerültek és utólag okoskodok. Eleve hülyeség volt nekimenni mindkettőnek, mert amellett, hogy mindkétszer 1 labdabirtokláson belülre kerültetek volna az FG-kkel, ráadásul mind2x momementumot is adott a kezünkbe a stop, épp akkor amikor meg voltunk fogva
dande
Szesze
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
hát nemtom, azért ezt így nem igazán lehet számolni, mert minden szituáció mást hoz későbbMár javítottam 14-re, mert annyi eszem van mint a whats 9+10 -> 21 gyereknek, nem tudok kivonni 21-ből 7-et.igen, jók voltak a fp-ok, de a 19-10 nagyon erős túlzás, ezek nélkül egál lenne a meccs kbLáttam h 9 perc volt vissza amikor 21 pontja már volt a Giantsnek. Hogy fér ez össze azzal, hogy a D király? Vagy annyira jó volt az inteknél a field pozi? Ha valóban tudna haladno az O nem kéne a Rz-ban kétszer is 4th-t próbálkozni.Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....A két interception után egész jók vagyunk, a D király, az O is tud haladni.
Eazzy
A red zoneban két 4th&shortot elkúrtunk, meg kimaradt egy field goal.
A Giants harmadik TD-je előtt McLeod elejtett egy interceptiont.
mustaine
Ha jól értem 19-10-re kéne mennünk most ha nem vagyunk csoker nyomorékok.
Eazzy
ettől még simán fordíthattok a második félidőben, absz benne van a játékban
Szesze
Eazzy
mondom, sztem egál a meccs képe, a turnoverekkel vezetünk egyelőre
több mint 8 éve
3. negyedben vagyunk a legjobbak ha most nem jövünk fel akkor vége a meccsnek és a po álmoknak isKinek volt itt PO álma? Legalább egy jó CB, két jó WR, egy T híja van. Legalább...
zsoeo
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
S még Chip volt a bevállalós...véleményem szerint ezek nem bevállalós hívások voltak, hanem egyértelmű hibák, és ezt nem azért mondom mert nem sikerültek és utólag okoskodok. Eleve hülyeség volt nekimenni mindkettőnek, mert amellett, hogy mindkétszer 1 labdabirtokláson belülre kerültetek volna az FG-kkel, ráadásul mind2x momementumot is adott a kezünkbe a stop, épp akkor amikor meg voltunk fogva
dande
több mint 8 éve
3. negyedben vagyunk a legjobbak ha most nem jövünk fel akkor vége a meccsnek és a po álmoknak is
több mint 8 éve
Már javítottam 14-re, mert annyi eszem van mint a whats 9+10 -> 21 gyereknek, nem tudok kivonni 21-ből 7-et.igen, jók voltak a fp-ok, de a 19-10 nagyon erős túlzás, ezek nélkül egál lenne a meccs kbLáttam h 9 perc volt vissza amikor 21 pontja már volt a Giantsnek. Hogy fér ez össze azzal, hogy a D király? Vagy annyira jó volt az inteknél a field pozi? Ha valóban tudna haladno az O nem kéne a Rz-ban kétszer is 4th-t próbálkozni.Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....A két interception után egész jók vagyunk, a D király, az O is tud haladni.
Eazzy
mustaine
Eazzy
Szesze
több mint 8 éve
A két interception után short field volt a Giants előtt. Amúgy azóta -egy driveot kivéve, amikor mcleod elejtette az interceptiont- first downt sem nagyon tudtak csinálni.Láttam h 9 perc volt vissza amikor 21 pontja már volt a Giantsnek. Hogy fér ez össze azzal, hogy a D király? Vagy annyira jó volt az inteknél a field pozi? Ha valóban tudna haladno az O nem kéne a Rz-ban kétszer is 4th-t próbálkozni.Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....A két interception után egész jók vagyunk, a D király, az O is tud haladni.
Eazzy
mustaine
Eazzy
Ja az offense jól halad egészen a Rz-ig, ahol megáll a tudomány (Andy Reid szelleme, huh?). Volt két rossz edzői döntés meg egy rosszul kivitelezett FG, amit JPP blokkolt.
A mutatott játék alapján kb egál a meccs, de a szerencse most nem velünk van.
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
S még Chip volt a bevállalós...
több mint 8 éve
igen, jók voltak a fp-ok, de a 19-10 nagyon erős túlzás, ezek nélkül egál lenne a meccs kbLáttam h 9 perc volt vissza amikor 21 pontja már volt a Giantsnek. Hogy fér ez össze azzal, hogy a D király? Vagy annyira jó volt az inteknél a field pozi? Ha valóban tudna haladno az O nem kéne a Rz-ban kétszer is 4th-t próbálkozni.Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....A két interception után egész jók vagyunk, a D király, az O is tud haladni.
Eazzy
mustaine
Eazzy
több mint 8 éve
Kb red zonebol jott a gaintsLáttam h 9 perc volt vissza amikor 21 pontja már volt a Giantsnek. Hogy fér ez össze azzal, hogy a D király? Vagy annyira jó volt az inteknél a field pozi? Ha valóban tudna haladno az O nem kéne a Rz-ban kétszer is 4th-t próbálkozni.Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....A két interception után egész jók vagyunk, a D király, az O is tud haladni.
Eazzy
mustaine
Eazzy
több mint 8 éve
Igen kb 21-19 lenne ha minden atlagosDe az sose lesz egy eagles giants meccsen szerencsere.
több mint 8 éve
NightBoY
616
Cruz es Pugh is out. Remelem nem a szar labara serult ra Cruz... terdet irnak
You should know I bleed blue...
több mint 8 éve
Láttam h 9 perc volt vissza amikor 21 pontja már volt a Giantsnek. Hogy fér ez össze azzal, hogy a D király? Vagy annyira jó volt az inteknél a field pozi? Ha valóban tudna haladno az O nem kéne a Rz-ban kétszer is 4th-t próbálkozni.Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....A két interception után egész jók vagyunk, a D király, az O is tud haladni.
Eazzy
mustaine
Ha jól értem 19-14-re kéne mennünk most ha nem vagyunk csoker nyomorékok.
Szerkesztette: Eazzy
több mint 8 éve
Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....érdekes meccs, egyelőre a turnoverek döntenek a javunkra, de sztem egyáltalán nem volt kilátástalan a ti játékotok sem, sőt
Eazzy
Wentz két intet dobott az elején, de aztán szépen felhozta magát, főleg rookie létére. A védelmek vegyesek mindkét oldalon, szép megmozdulások után be-be szívnak nagyobb játékokat. Két FG-t benne hagytatok a meccsben, ami sztem óriási hiba volt (4.re nekimentetek FG-n belül)
Tényleg a turnoverek, illetve ez a két elmaradt FG kísérlet dönt eddig, egyébként eléggé egál a meccs képe
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
gyakorlatilag lehoztunk 1 negyedet first down nélkül újra...vicc azért mert azt nem várhatjuk hogy first down nélkül haladjunk az Intek és a büntik segítségével
több mint 8 éve
zsojti
4 063
jobb is h szünet van...bazmeg ma minden összejön aminek kell rooke qb, rooke HCha eli pontosabban dobál elszállunk..
több mint 8 éve
ne vedd komolyan... csak felszínre tört a pesszimizmusom 😕A harmadik TD előtti majdneminterceptionre gondolok meg a három elkúrt field goalraAmúgy ha nem lennénk balfaszok, kb 10 ponttal vezetnénk. De ma nem annyira jönnek össze a dolgokHA nem lennénk balfaszok már 5x nyertünk volna SB-t is 😀
mustaine
Gege55
mustaine
több mint 8 éve
Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....A két interception után egész jók vagyunk, a D király, az O is tud haladni.
Eazzy
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
n a legalább még a végére öüsszebasszák wentz barátunkat is : DKis dorgálást megérdemel 😊
ano92
több mint 8 éve
Valaki összefoglalja nekem? 0,28 Mbps-et mértem előbb, nem tölt be a stream....nagy szar az egész egy kis véres gecivel keverve. többet ne akarj tudni.
Eazzy
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Collins vajon mikor fog random dopping tesztre menni?az fasza :S
közben hivatalos, hogy sem Pugh, sem Cruz nem jön vissza a második félidőre.
kristof
több mint 8 éve
eddig mind a két oldal megteszi amit kell + a ST is hozzátette a magáét, úgyh nincs okunk a panaszramás kérdés, h a második félidőben is hasonló szintet kell hozni, mert pillanatok alatt megfordulhat ez a meccs még természetesen