New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Nagyon nagy vedekezes Grahamzol!! Wow
több mint 5 éve
Akkor viszont MVP!! 😀Balfasz idiòta balek
MrMiksaBalfasz idiòta balekCarson Wentz tripped over Opeta's foot on 3d and short.
MrMiksa
erről ennyit
zsojti
több mint 5 éve
Q1-ben mindig liga elit a támadósor. Q1-ben Jones TOP5 QB volt már meccs előtt is.most érkeztem, látom a szokásos, mi történt eddig?9,2 yard/snap átlaggal halad a Giants, pár perce volt erről egy stat kiírva. Szóval karcol a D#.
eaglesmcnabb
akdestroyer
több mint 5 éve
A Giants csoportgyözelemre hajt 😊
több mint 5 éve
Slayton visszatért, remek!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Balfasz idiòta balek
MrMiksa
Balfasz idiòta balekCarson Wentz tripped over Opeta's foot on 3d and short.
MrMiksa
erről ennyit
több mint 5 éve
kidühöngtem magam innentől mosolyogva nézem az Lt 😊
több mint 5 éve
kijönnek innen isMajdnem block volt, hozza értünk
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
kijönnek innen is
több mint 5 éve
most érkeztem, látom a szokásos, mi történt eddig?9,2 yard/snap átlaggal halad a Giants, pár perce volt erről egy stat kiírva. Szóval karcol a D#.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Nem benézni. Hátrébb akartunk puntolni. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Balfasz idiòta balek
több mint 5 éve
Na ilyen mėg nem volt 🤣🤣🤣
több mint 5 éve
Nem erre gondoltam. Ritkán szoktak QB-k futni 2&goalra és 3&goalra is, kivéve ha Lamar vagy Kyler az illető. Látványosan hajt a futott TD-kre.úgy néz ki Jones személyesre vette az esése utáni mémeketamikor én látom mindejg ezt csinálja. 3 negyedig úgy néz ki, mint egy frencsájz qb. 1 negyedben, mint egy bust. aztán találd ki melyik.
Cruyffista
gedam
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Na ez az East!
több mint 5 éve
ott a vakond 😀😀😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Szánalmas az egészNe aggodj nagy hatranybol meg edesebb lenne a gyozelem 😉
dande
több mint 5 éve
Szépen megy a Giants O# eddig. Bedobnak mindent amit csak lehet. Meg sem lepődök amúgy. Komolyan volt egy olyan érzésem, hogy visszatér mindenki az O#-nél erre jön majd a D# betli. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
most érkeztem, látom a szokásos, mi történt eddig?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
1 esetben nem leszeknszomirú, ha ma kikapunk. Ha ez JS, ės DP fejėbe kerül. Ės mėg Wentz is nagyon közel van ahhoz, hogy rôla is így vėlekedjek
több mint 5 éve
Remélem kijátszották magukat...mostmár jöhetnénk mi is!
több mint 5 éve
Kibaszott tökös volt!semmi tökös nem volt tudta Garett, hogy ellenünk simán meglesz 😉
nagir
több mint 5 éve
ahogy megpördült a levegőben
több mint 5 éve
Jó hívás
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.