New York Giants - San Francisco 49ers
több mint 10 éve
ezt mi 3 éve képtelenek vagyunk levédekezni
több mint 10 éve
Második 49ers fumble. Másodjára ússzák meg. Addig jár a Kaep a kútra...
több mint 10 éve
Eli dojon Harrisnek szar passzokat mert lehet hogy csak a jo passzokkal van bajavagy passzoljon a futóknak, az több sikerrel kecsegtet.
safc4
több mint 10 éve
De elveznem ha JPP is jatszana 😊
több mint 10 éve
amúgy legalább lőtávolba érünk, ez azért láthatóan előre mutat
több mint 10 éve
Eli dojon Harrisnek szar passzokat mert lehet hogy csak a jo passzokkal van baja
több mint 10 éve
ráadásul Donell is droppos fajta, és a slot így nem is kap szerintem annyi bizalmat, mint amit elbírna ez a típusú O
több mint 10 éve
Ez mar nem az elso droppja
több mint 10 éve
mondanom sem kell, hogy megint Harris : /
több mint 10 éve
ujabb szep vedekezes!főleg ahhoz képest, hogy a komplett lb sor sérült
ironroy
több mint 10 éve
A frisco O line minden meccsen ennyire szar vagy ez egyedi eset?mindig ennyire szar
Greengo
több mint 10 éve
a csodálatos fal fél másodperc alatt átengedte a védelmet, mégis mit lehet ezek után elvárni Kaeptől? Ennyi idő alatt nem lesz szabad WR, a nyakában meg ott liheg az egész védelem!
több mint 10 éve
A frisco O line minden meccsen ennyire szar vagy ez egyedi eset?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ujabb szep vedekezes!
több mint 10 éve
Hyde mégis mit gondolt.....hátrafelé nem lehet előrehaladni....Ha rák vagy, akkor igen. LOL
Alabama Niners
több mint 10 éve
Hyde mégis mit gondolt.....hátrafelé nem lehet előrehaladni....
több mint 10 éve
fasza Beason okos agyrázkódással out
több mint 10 éve
vagy pár hét😊Ha végig ilyen koncentráltak leszünk nem lesz gond. Persze nekem még mindig van valami rossz érzetem nem tudom miért😀Elmúlt pár év Giants meccseire gyanakszom. De egyelőre tényleg kontrolláljátok a meccset.
Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Pláne h idén szeretünk erősen kezdeni, aztán...Ha végig ilyen koncentráltak leszünk nem lesz gond. Persze nekem még mindig van valami rossz érzetem nem tudom miért😀Elmúlt pár év Giants meccseire gyanakszom. De egyelőre tényleg kontrolláljátok a meccset.
Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Beason agyrázkódás, nem jön vissza
több mint 10 éve
Ha végig ilyen koncentráltak leszünk nem lesz gond. Persze nekem még mindig van valami rossz érzetem nem tudom miért😀Elmúlt pár év Giants meccseire gyanakszom. De egyelőre tényleg kontrolláljátok a meccset.
Asbee
több mint 10 éve
ez ami ott is levédekezhetetlen volt pár yardra ha gyorsan nyomja ritmusra
több mint 10 éve
Ha végig ilyen koncentráltak leszünk nem lesz gond. Persze nekem még mindig van valami rossz érzetem nem tudom miért😀
több mint 10 éve
Szep drive voltSajnos.. 😉
safc4
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója