NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
több mint 1 éve
Patkany Mayfield mit mutogat? Remelem parszor beleallitjuk a foldbe ma meg, mast nem is varok mar a mai naptol.Ugyanmár minimál trash talk se feér bele lol? 😀 Főleg, hogy elmondta, hogy amúgy bírja is Tommyt.
Kronos
több mint 1 éve
Ez a Bowen egy zseni. Harmadik és hosszúra minden zsebirányítóval futtat egy td-t.
több mint 1 éve
Patkany Mayfield mit mutogat? Remelem parszor beleallitjuk a foldbe ma meg, mast nem is varok mar a mai naptol.
több mint 1 éve
Mire holnap Mayfield felkel már lesz egy lofej az ágyban 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
meglesz az az 1/1, nem kell itt aggódni
több mint 1 éve
Eszméletlen mennyiségű mistackle van a védelemben
több mint 1 éve
Sajnos nem csak O fal nincs. K rég nincs egy olyan stáb, aki össze tudna rakni egy értelmes keretet,de amíg ez ilyen addig tök felesleges QBt hozni ide.. na mindegyÉrted Te mire gondoltam 😉 senki nem mondta soha, h parádés a falpedig sajnos ez itt a fő probléma 10 éve ezt hajtogatom, szóval azért érdemes róla beszélni sztemlehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
Haba
Szesze
Haba
Szesze
több mint 1 éve
de amíg ez ilyen addig tök felesleges QBt hozni ide.. na mindegyÉrted Te mire gondoltam 😉 senki nem mondta soha, h parádés a falpedig sajnos ez itt a fő probléma 10 éve ezt hajtogatom, szóval azért érdemes róla beszélni sztemlehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
Haba
Szesze
Haba
több mint 1 éve
Legfeljebb akkor, amikor a mienkhez hasonló OL volt az ellenfélLegalább valamikor régen, volt valamilyen PR. Most már semmi sincsMár az első héten is pont ilyen szarok voltakHát ez nagyon csúnya lesz.Ez már most az. Az O-t hagyjuk, de a D is hétről hétre szarabb.
Zet
Haba
vanek úr
Haba
több mint 1 éve
JMS a hetedik körben is bust lett volnaVea úgy borította fel az egyik playnél, mint valami bohócot. Asszem az is
vanek úr
több mint 1 éve
Egyik oldalról tök király irving de a másikról meg azért ezt első kontaktnál meg kellett volna fogni
több mint 1 éve
Érted Te mire gondoltam 😉 senki nem mondta soha, h parádés a falpedig sajnos ez itt a fő probléma 10 éve ezt hajtogatom, szóval azért érdemes róla beszélni sztemlehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
Haba
Szesze
több mint 1 éve
JMS a hetedik körben is bust lett volna
több mint 1 éve
pedig sajnos ez itt a fő probléma 10 éve ezt hajtogatom, szóval azért érdemes róla beszélni sztemlehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
Haba
több mint 1 éve
Legalább valamikor régen, volt valamilyen PR. Most már semmi sincsMár az első héten is pont ilyen szarok voltakHát ez nagyon csúnya lesz.Ez már most az. Az O-t hagyjuk, de a D is hétről hétre szarabb.
Zet
Haba
vanek úr
több mint 1 éve
lehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
több mint 1 éve
Vea baszki félelmetes, mindegy, hogy DT vagy FB 😀
több mint 1 éve
lehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊
több mint 1 éve
Már az első héten is pont ilyen szarok voltakHát ez nagyon csúnya lesz.Ez már most az. Az O-t hagyjuk, de a D is hétről hétre szarabb.
Zet
Haba
több mint 1 éve
Hát ez nagyon csúnya lesz.Ez már most az. Az O-t hagyjuk, de a D is hétről hétre szarabb.
Zet
több mint 1 éve
Na ezt nem nézem tovább!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Hát ez nagyon csúnya lesz.
több mint 1 éve
Titans nyerésre áll-csak hogy legyen valami pozitív az első 50 percben 😊
több mint 1 éve
Ez egy jó kis Punto gyakorló meccs leszmelyik nem az?
Haba
több mint 1 éve
Ez egy jó kis Punto gyakorló meccs lesz