NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Chicago Bears - Seattle Seahawks
24
8
02:15, ARENA4
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
1 hónapja
Patkany Mayfield mit mutogat? Remelem parszor beleallitjuk a foldbe ma meg, mast nem is varok mar a mai naptol.Ugyanmár minimál trash talk se feér bele lol? 😀 Főleg, hogy elmondta, hogy amúgy bírja is Tommyt.
Kronos
1 hónapja
vanek úr
1 938
Ez a Bowen egy zseni. Harmadik és hosszúra minden zsebirányítóval futtat egy td-t.
1 hónapja
Kronos
792
Patkany Mayfield mit mutogat? Remelem parszor beleallitjuk a foldbe ma meg, mast nem is varok mar a mai naptol.
1 hónapja
JustoVillar
634
Mire holnap Mayfield felkel már lesz egy lofej az ágyban 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
meglesz az az 1/1, nem kell itt aggódni
1 hónapja
Rodaron
2 097
Eszméletlen mennyiségű mistackle van a védelemben
1 hónapja
Haba
663
Sajnos nem csak O fal nincs. K rég nincs egy olyan stáb, aki össze tudna rakni egy értelmes keretet,de amíg ez ilyen addig tök felesleges QBt hozni ide.. na mindegyÉrted Te mire gondoltam 😉 senki nem mondta soha, h parádés a falpedig sajnos ez itt a fő probléma 10 éve ezt hajtogatom, szóval azért érdemes róla beszélni sztemlehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
Haba
Szesze
Haba
Szesze
1 hónapja
de amíg ez ilyen addig tök felesleges QBt hozni ide.. na mindegyÉrted Te mire gondoltam 😉 senki nem mondta soha, h parádés a falpedig sajnos ez itt a fő probléma 10 éve ezt hajtogatom, szóval azért érdemes róla beszélni sztemlehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
Haba
Szesze
Haba
1 hónapja
vanek úr
1 938
Legfeljebb akkor, amikor a mienkhez hasonló OL volt az ellenfélLegalább valamikor régen, volt valamilyen PR. Most már semmi sincsMár az első héten is pont ilyen szarok voltakHát ez nagyon csúnya lesz.Ez már most az. Az O-t hagyjuk, de a D is hétről hétre szarabb.
Zet
Haba
vanek úr
Haba
1 hónapja
Haba
663
JMS a hetedik körben is bust lett volnaVea úgy borította fel az egyik playnél, mint valami bohócot. Asszem az is
vanek úr
1 hónapja
Egyik oldalról tök király irving de a másikról meg azért ezt első kontaktnál meg kellett volna fogni
1 hónapja
Haba
663
Érted Te mire gondoltam 😉 senki nem mondta soha, h parádés a falpedig sajnos ez itt a fő probléma 10 éve ezt hajtogatom, szóval azért érdemes róla beszélni sztemlehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
Haba
Szesze
1 hónapja
vanek úr
1 938
JMS a hetedik körben is bust lett volna
1 hónapja
pedig sajnos ez itt a fő probléma 10 éve ezt hajtogatom, szóval azért érdemes róla beszélni sztemlehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
Haba
1 hónapja
Haba
663
Legalább valamikor régen, volt valamilyen PR. Most már semmi sincsMár az első héten is pont ilyen szarok voltakHát ez nagyon csúnya lesz.Ez már most az. Az O-t hagyjuk, de a D is hétről hétre szarabb.
Zet
Haba
vanek úr
1 hónapja
Haba
663
lehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊Szerintem most már felesleges ezt elkezdeni
Szesze
1 hónapja
Vea baszki félelmetes, mindegy, hogy DT vagy FB 😀
1 hónapja
lehet, h esetleg mégis hibás ez az OL is 😊
1 hónapja
vanek úr
1 938
Már az első héten is pont ilyen szarok voltakHát ez nagyon csúnya lesz.Ez már most az. Az O-t hagyjuk, de a D is hétről hétre szarabb.
Zet
Haba
1 hónapja
Haba
663
Hát ez nagyon csúnya lesz.Ez már most az. Az O-t hagyjuk, de a D is hétről hétre szarabb.
Zet
1 hónapja
Na ezt nem nézem tovább!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
1 hónapja
Zet
1 626
Hát ez nagyon csúnya lesz.
1 hónapja
ozibozi
17 520
Titans nyerésre áll-csak hogy legyen valami pozitív az első 50 percben 😊
1 hónapja
Haba
663
Ez egy jó kis Punto gyakorló meccs lesz