New York Giants − Washington Redskins
több mint 10 éve
😊))))))))))))))))))) ezt a jelet ismered? lentebb ez volt mellesleg
több mint 10 éve
Miért veszett volna oda a Cowboys? Értem én, hogy Weeden meg Cassell is fisifosi, de ha kicsit átalakítják a gameplant, akkor a keret többi része képes meccseket nyerni. Nem Romót kell pótolniuk, elég átlagosat is hozniuk, amíg vissza nem tér.kivel kell küzdenünk? dall phili odaveszett, wash meg nem a mi szintünk, pedig nincs csapatunkvárjuk a komolyabb ellenfeleket, a csoporton kívül l(mert a csoport az bezsákolva)1-2-vel áll a csapat, miután hazai pályán meg tudták verni kínkeservvel ezt a birkacsordát, és aszondja' csoport bezsákolva. Összefosom magam a röhögéstől.
ozibozi
Maka
ozibozi
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
😊))))))))))))))))))) ezt a jelet ismered? lentebb ez volt mellesleg
több mint 10 éve
kivel kell küzdenünk? dall phili odaveszett, wash meg nem a mi szintünk, pedig nincs csapatunkvárjuk a komolyabb ellenfeleket, a csoporton kívül l(mert a csoport az bezsákolva)1-2-vel áll a csapat, miután hazai pályán meg tudták verni kínkeservvel ezt a birkacsordát, és aszondja' csoport bezsákolva. Összefosom magam a röhögéstől.
ozibozi
Maka
több mint 10 éve
várjuk a komolyabb ellenfeleket, a csoporton kívül l(mert a csoport az bezsákolva)1-2-vel áll a csapat, miután hazai pályán meg tudták verni kínkeservvel ezt a birkacsordát, és aszondja' csoport bezsákolva. Összefosom magam a röhögéstől.
ozibozi
több mint 10 éve
😊))))))))))))))))))))))))
több mint 10 éve
várjuk a komolyabb ellenfeleket, a csoporton kívül l(mert a csoport az bezsákolva)
több mint 10 éve
Egy "élmény" volt Urak.... Jó munkát mindenkinek!
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
van az a dallasi csávó, hogy is hívják??!Aikman (és Buck). Az is szép páros... De ott legalább van egy Erin Andrews a pálya mellett.
ozibozi
több mint 10 éve
Na jó... Az Te vagy. De a többiek? Akiknek bajuk van vele?Ők kezdő mazochisták!
nexion218
1. Nyilván jobb minőségben a tv-n kényelmesebb.+100000000000000000000000000000000000 - mindkét pontra.
2. Phil Simmsnél nagyobb gyökér az egyetemes sportközvetítésben nincs a világon, szóval, yeah.
Maka
több mint 10 éve
Azt hittem sose jönnek rá, hpgy az oldalvonal megállítja az órát...😀
több mint 10 éve
van az a dallasi csávó, hogy is hívják??!1. Nyilván jobb minőségben a tv-n kényelmesebb.LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
2. Phil Simmsnél nagyobb gyökér az egyetemes sportközvetítésben nincs a világon, szóval, yeah.
Maka
több mint 10 éve
Na jó... Az Te vagy. De a többiek? Akiknek bajuk van vele?Nekem az égvilágon semmi bajom velük. Igaz én itt semleges nézőként vagyok jelen.LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
iktriad
több mint 10 éve
Mér' skins meccset nézni nem az? Akkor már mindegy ki közvetít...LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 10 éve
1. Nyilván jobb minőségben a tv-n kényelmesebb.LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 10 éve
Nekem az égvilágon semmi bajom velük. Igaz én itt semleges nézőként vagyok jelen.LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 10 éve
LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
Szerkesztette: nexion218
több mint 10 éve
Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
több mint 10 éve
ez pont nem még, de még nincs vége(amúgy pont vége volt az első negyed után, csak őket zavarja ez a Giants dolog...The fuckin fuck is happening?Mit csodálkozol? Tipikus NFC East csoportmeccs. LOL
Maka
iktriad
több mint 10 éve
hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
több mint 10 éve
The fuckin fuck is happening?Mit csodálkozol? Tipikus NFC East csoportmeccs. LOL
Maka
több mint 10 éve
mázlija van' érted
több mint 10 éve
hogy reménykedik ez a két g....
több mint 10 éve
The fuckin fuck is happening?
több mint 10 éve
legyen már vége ennek a kurva meccsnek