New York Jets - Carolina Panthers
1 hónapja
Már a második hosszú passza TT.nek. Fieldsnek az elmúlt 2 évben nem volt ennyi.
1 hónapja
Dalton ? Hogy mi van? Miről maradtam le?Garbage time 😀
Sixo
Tepper takarodj!
1 hónapja
Dalton ? Hogy mi van? Miről maradtam le?Bebicegett Young az öltözőbe
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Egyébként Fields tényleg teljesen gatya lett lelkileg…na de legalább száguldás van vele 1/1 fele. Na de most nem lesz Young se…nem is értem mi a f@szért ezt a meccset nézem 😂Are you not entertained?
Klaci79
Tepper takarodj!
1 hónapja
Egyébként Fields tényleg teljesen gatya lett lelkileg…na de legalább száguldás van vele 1/1 fele. Na de most nem lesz Young se…nem is értem mi a f@szért ezt a meccset nézem 😂
1 hónapja
Dikk már, a második véleményes visszanézés. Ebből, hogy hozták ki a 1st downt.
1 hónapja
Ezt Mike Jackson kapta el, csak Reynolds keze ott volt és oda szorult a labda.
1 hónapja
Múlt héten evidens volt, ember mentális leblokkolódott. Nézi az üres elkapót és nem dobja odaDe mi az hogy nem mer dobni? Szerintem inkább csak baromi rosszul olvas. Egyszerű szitukat kell adni neki. Látom, hogy áll, mint a pöcs, de a 4 emberes siettetés is hatékony. Szerintem ez OC gond, ilyen szar még nálunk sem volt.FIelds nem mer dobni. Volt olyan sackje múlt héten amit 7.7 sec után kapott befél szemmel követem csak, de jöjjön tyrod plsamit én láttok kívülről, hogy még csak nem is Fields a legnagyobb baj.
Wester
Nincs olyan része ennek az offens-nek, ami hasonlítana egy nfl csapatéra. nagyon szomorú, de nincs fa, nincs kinek passzolni és az O játékok összességében halott ügynek tűnnek..
Klaci79
Wester
Klaci79
Wester
Justin fields had two WRs wide open at the sticks and just stands there lmao pic.twitter.com/ypSTbhelNE
— John (@iam_johnw) October 12, 2025
Lesz ez még így se!
1 hónapja
A kanalas amugy jo edzo a Carolinanal, vagy mi a velekedes rola?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Múlt héten evidens volt, ember mentális leblokkolódott. Nézi az üres elkapót és nem dobja odaDe mi az hogy nem mer dobni? Szerintem inkább csak baromi rosszul olvas. Egyszerű szitukat kell adni neki. Látom, hogy áll, mint a pöcs, de a 4 emberes siettetés is hatékony. Szerintem ez OC gond, ilyen szar még nálunk sem volt.FIelds nem mer dobni. Volt olyan sackje múlt héten amit 7.7 sec után kapott befél szemmel követem csak, de jöjjön tyrod plsamit én láttok kívülről, hogy még csak nem is Fields a legnagyobb baj.
Wester
Nincs olyan része ennek az offens-nek, ami hasonlítana egy nfl csapatéra. nagyon szomorú, de nincs fa, nincs kinek passzolni és az O játékok összességében halott ügynek tűnnek..
Klaci79
Wester
Klaci79
Lesz ez még így se!
1 hónapja
De mi az hogy nem mer dobni? Szerintem inkább csak baromi rosszul olvas. Egyszerű szitukat kell adni neki. Látom, hogy áll, mint a pöcs, de a 4 emberes siettetés is hatékony. Szerintem ez OC gond, ilyen szar még nálunk sem volt.FIelds nem mer dobni. Volt olyan sackje múlt héten amit 7.7 sec után kapott befél szemmel követem csak, de jöjjön tyrod plsamit én láttok kívülről, hogy még csak nem is Fields a legnagyobb baj.
Wester
Klaci79
Wester
1 hónapja
FIelds nem mer dobni. Volt olyan sackje múlt héten amit 7.7 sec után kapott befél szemmel követem csak, de jöjjön tyrod plsamit én láttok kívülről, hogy még csak nem is Fields a legnagyobb baj.
Wester
Klaci79
Lesz ez még így se!
1 hónapja
fél szemmel követem csak, de jöjjön tyrod plsamit én láttok kívülről, hogy még csak nem is Fields a legnagyobb baj.
Wester
1 hónapja
Az jó, mert sokat használjátok.Az mi punt volt jeezpunterünk elit amúgy 😀
Sixo
Wester
1 hónapja
Az mi punt volt jeezpunterünk elit amúgy 😀
Sixo
Lesz ez még így se!