New York Jets - Cincinnati Bengals
több mint 2 éve
Az SB-runban elég jó volt, game manager azért nem dobál olyan bombákat.Akkor is homály volt, de korrekt game manager.....Basszus... És ez a Flakon nyert SB-t....Ha az a Flakon lenne itt, aki SB-t nyert, akkor nem sirnánk ennyire
meme
Wester
meme
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Azért ez kicsit erősAkkor is homály volt, de korrekt game manager.....Basszus... És ez a Flakon nyert SB-t....Ha az a Flakon lenne itt, aki SB-t nyert, akkor nem sirnánk ennyire
meme
Wester
meme
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
meme
2 102
Akkor is homály volt, de korrekt game manager.....Basszus... És ez a Flakon nyert SB-t....Ha az a Flakon lenne itt, aki SB-t nyert, akkor nem sirnánk ennyire
meme
Wester
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Basszus... És ez a Flakon nyert SB-t....Ha az a Flakon lenne itt, aki SB-t nyert, akkor nem sirnánk ennyire
meme
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jeee kapaszkodunk felfele xd
több mint 2 éve
meme
2 102
Basszus... És ez a Flakon nyert SB-t....
több mint 2 éve
meme
2 102
Meg is érdemelnénk.... 3 szar meccs egymás után!Nehogy aztán jöjjön tőlünk a csoda. | Nem fog |Mondjuk Bengalst se értem itt minek mentek neki.Belefért...szoros meccsen rúgtak volna!
Apex
meme
Wester
több mint 2 éve
Nehogy aztán jöjjön tőlünk a csoda. | Nem fog |Mondjuk Bengalst se értem itt minek mentek neki.Belefért...szoros meccsen rúgtak volna!
Apex
meme
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Ezt Mondjuk Bengalst se értem itt minek mentek neki.Vissza szeretnénk hozni titeket a meccsbe
Apex
több mint 2 éve
meme
2 102
Mondjuk Bengalst se értem itt minek mentek neki.Belefért...szoros meccsen rúgtak volna!
Apex
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ezert idot kerni XD
több mint 2 éve
Apex
2 980
Mondjuk Bengalst se értem itt minek mentek neki.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Quincy szezonjanak is annyi tippre
több mint 2 éve
Nem a druszaja, en biztos vagyok benne. Sajnos.Lovesem sincs h ki lesz a go-to-guy ZW szamara ennyi celpont kozul.Jovo heti meccset egyedul ZW visszaterese miatt lesz erdemes nezni, ez a Jets meg mindig egy szarul felkeszitett bandaCsak felek, Wilson meg G. Wilsont nem fogja tudni hasznalni, ami neki es a tamadosornak sem lesz tul jo.
Beki
Stez
Beki
több mint 2 éve
Apex
2 980
Egyébként nem azzal van a bajom, hogy lose, mert benne volt simán, sőt még jobban is minthogy mi nyerünk, hanem az, hogy megint blowout bazmeg. Szánalmas.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Lovesem sincs h ki lesz a go-to-guy ZW szamara ennyi celpont kozul.Jovo heti meccset egyedul ZW visszaterese miatt lesz erdemes nezni, ez a Jets meg mindig egy szarul felkeszitett bandaCsak felek, Wilson meg G. Wilsont nem fogja tudni hasznalni, ami neki es a tamadosornak sem lesz tul jo.
Beki
Stez
több mint 2 éve
Jovo heti meccset egyedul ZW visszaterese miatt lesz erdemes nezni, ez a Jets meg mindig egy szarul felkeszitett bandaCsak felek, Wilson meg G. Wilsont nem fogja tudni hasznalni, ami neki es a tamadosornak sem lesz tul jo.
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jovo heti meccset egyedul ZW visszaterese miatt lesz erdemes nezni, ez a Jets meg mindig egy szarul felkeszitett banda
több mint 2 éve
Apex
2 980
Flakon még mindig kurva szar ma
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
3x dobnaj Moore-ra jump ballt..m
több mint 2 éve
McDermott LTben...Az mindig jól hangzik 😀
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
McDermott LTben...
több mint 2 éve
GTom
243
A stremem is kifagyott, de nem is nagy baj...
több mint 2 éve
Apex
2 980
hát 1 hétig jó volt elhinni, hogy van egy kompetens csapatunk