NFL eredménykövetés - 9 aktív topik
Chicago Bears - Green Bay Packers
88
13
19:00, NET4+
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
76
21
19:00, ARENA4
New Orleans Saints - Cleveland Browns
45
9
19:00
New England Patriots - Los Angeles Rams
34
13
New York Jets - Indianapolis Colts
18
10
RedZone week 11
12
5
19:00-től, Net4+
Miami Dolphins - Las Vegas Raiders
8
5
Detroit Lions - Jacksonville Jaguars
5
5
19:00, DAZN
Tennessee Titans - Minnesota Vikings
4
3
New York Jets - New England Patriots
több mint 8 éve
most is emlitsük Coleman nevét
több mint 8 éve
triangle
1 283
Hightower's standing on the sideline with his helmet off, favoring his left leg.nehogy visszaküldjék..
több mint 8 éve
nálunk csak ránézett a labdára és dobta is el
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ridley mennyire fumble király mióta nálatok játszik?asszem nem volt neki, de labdát se nagyon kap 😀
vpi
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Ridley mennyire fumble király mióta nálatok játszik?semennyire
vpi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
triangle
1 283
richards sem most játssza be magát a kezdőbe. bár mindkét safety-t nagyon mélyen játszatjuk, kb prevent az elejétől. azé látszik, hogy mcc és chung egyelőre más kategória.
több mint 8 éve
Ridley mennyire fumble király mióta nálatok játszik?
több mint 8 éve
A két cseresafety még nem nőtt fel a kezdőpozicióhoz sajnos...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.A keze elindult, de labda nélkül 😊
Lucifer
bogec7
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.Csak elindulni akart mert ott volt a Kéz 😀
Lucifer
ParadSEC
Oké, elhiszem 😀Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.ez tiszta fumble volt sajnos
Lucifer
Wester
GO JETS!!!
több mint 8 éve
hát nincsenek toppon a srácok az tuti 😀Coleman bazmeg.....Nemcsak neki volt mistackle-je, sokan másoknak is.
manuszka86
Burkus
több mint 8 éve
Colemant nem értem mi a f.sznak kellet nevezni a meccsre. Ennyi erőből játszhatnánk -1 emberrel is
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Coleman bazmeg.....Nemcsak neki volt mistackle-je, sokan másoknak is.
manuszka86
több mint 8 éve
triangle
1 283
sérült, aha. ha 8 inaktív lenne, ő lenne az.chandler zéró snap. szóval gronknak is kb azért kell játszania, hogy meglegyen a létszám. szerintem tartalékon vagyunk erősen, de ha valaki úgy gondolja hogy ennyit tudunk, szíve joga.Sérült?
triangle
Burkus
több mint 8 éve
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.ez tiszta fumble volt sajnos
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
chandler zéró snap. szóval gronknak is kb azért kell játszania, hogy meglegyen a létszám. szerintem tartalékon vagyunk erősen, de ha valaki úgy gondolja hogy ennyit tudunk, szíve joga.Sérült?
triangle
több mint 8 éve
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.Csak elindulni akart mert ott volt a Kéz 😀
Lucifer
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
bogjosi
1 481
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.A keze elindult, de labda nélkül 😊
Lucifer
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 8 éve
chandler zéró snap. szóval gronknak is kb azért kell játszania, hogy meglegyen a létszám. szerintem tartalékon vagyunk erősen, de ha valaki úgy gondolja hogy ennyit tudunk, szíve joga.Chandler sérült amúgy vagy csak szimplán dísznek utazik a csapattal? 😊
triangle
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Am sztem is elindult előre a keze. és nem elfogultságból mondom.
GO JETS!!!
több mint 8 éve
triangle
1 283
chandler zéró snap. szóval gronknak is kb azért kell játszania, hogy meglegyen a létszám. szerintem tartalékon vagyunk erősen, de ha valaki úgy gondolja hogy ennyit tudunk, szíve joga.
több mint 8 éve
viszont a rávetődő jets játékos hogy nem kapta el
Lesz ez még így se!