New York Jets - New England Patriots
több mint 8 éve
Steelers nem akar nyerni Ben már második pickjét szórja 😊
több mint 8 éve
gedam
5 905
én inkább lecserélném bradyt, veszélyes ez így
több mint 8 éve
A másik gyengéje amit említettem. Nem tud egészséges maradni egy egész meccsen át sem.twitter.com/PrideOfDetroit/status/681208984569819136
Bazzani
több mint 8 éve
Na ja, O-fal nélkül nehéz játék ám ez... 😕És valahogy nem vígasztal a tudat hogy már a sérülések előtt is gyenge volt így a cserék sem tudnak már sokat rontani a helyzeten... 😛
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
triangle
1 283
ha még egy tekköl kidől, megint mehet stork a szélére😀
több mint 8 éve
Stork megy Tacklenek most Andrews a Center vagy a Williams gyerek fog visszaVEDLEni T-nek TE-ből? 😛iktriad on
Castleai01
őt most cserélték le
iktriad off
több mint 8 éve
Sokszor láttam játszani, túl sokszor.A másik gyengéje amit említettem. Nem tud egészséges maradni egy egész meccsen át sem.te kis ördög falrafestő
Bazzani
ThundersNFL
több mint 8 éve
A másik gyengéje amit említettem. Nem tud egészséges maradni egy egész meccsen át sem.te kis ördög falrafestő
Bazzani
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Stork megy Tacklenek most Andrews a Center vagy a Williams gyerek fog visszavedleni T-nek TE-ből? 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
A másik gyengéje amit említettem. Nem tud egészséges maradni egy egész meccsen át sem.
több mint 8 éve
Az iványi Márton nem Sanyi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
triangle
1 283
lol, a 68. számú lt-nk is megsérült
több mint 8 éve
Imitheking
1 882
Sanyi mindig ilyen szar kommentator volt vagy csak most orvendeztet meg minket a hulyesegeivel?
több mint 8 éve
Fasza...
több mint 8 éve
Cannon is minőségi OT 😀a két tackle vicc amit művel a szezonban sajnos
Szerkesztette: manuszka86
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
az már "folyamatban van": Barclay a kezdő LTelkerüljük, hogy esetleg hosszabitás legyen 😊így a mi meccsünk is időben kezdődhet 😊
vpi
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 290
elkerüljük, hogy esetleg hosszabitás legyen 😊így a mi meccsünk is időben kezdődhet 😊
vpi
több mint 8 éve
Na a D felnőtt a feladathoz most már az O-n a sor...
több mint 8 éve
elkerüljük, hogy esetleg hosszabitás legyen 😊
több mint 8 éve
ez az utolsó D play nagyon tetszett
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Lafell lassan csinálhatna valamit mert eddig csak eggyel többen vagyunk vele a pályán kb. egész szezonban... Most látszik hogy max. 3. számú elkapó lehetne...
több mint 8 éve
Kereskedjetek a 2007-es szezonban 😀