New York Jets - New England Patriots
több mint 7 éve
Bmeg ásítozik az Öreg...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
ez hihetetlen
több mint 7 éve
Kikurtul pontatlan ma Brady.gondoltam beírom, hogy ma Fitzi>TB
Imitheking
olyan pocsék labdái vannak TB-nek, hogy az valami borzalom
azt meg tényleg én sem értem miért mentünk TD-re
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
100%-os Brady-vel ez sima TD.
több mint 7 éve
Imitheking
1 882
Kikurtul pontatlan ma Brady.
több mint 7 éve
southmiki
654
hát nem értem itt miért td re mentek 😕
több mint 7 éve
hú, ez meleg volt
több mint 7 éve
wow, ezt magyarázzátok meg nekem, ez olyan sima incomplete nálam, mint a huzat 😮 főleg, hogy kívül ért le a könyöketalp, térd, könyök, váll, segg. bármelyik leér az jó. a srác beseggelte 😊
toam
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Igen, ezt magyarázták a riporterek is. Előbb volt lenn a háta mint hogy hozzáért a pilonhoz.wow, ezt magyarázzátok meg nekem, ez olyan sima incomplete nálam, mint a huzat 😮 főleg, hogy kívül ért le a könyökeSegge előbb leért pályán belül, sima TD
toam
Beki
több mint 7 éve
nyilván nem örülnék ha kikapnánk, de komolyan mondom, hogy megérdemelnénkGost faszsága miatt most mehetünk TD-re, különben elég lenne egy FG is
több mint 7 éve
wow, ezt magyarázzátok meg nekem, ez olyan sima incomplete nálam, mint a huzat 😮 főleg, hogy kívül ért le a könyökea feneke nem (szerintem)
toam
több mint 7 éve
wow, ezt magyarázzátok meg nekem, ez olyan sima incomplete nálam, mint a huzat 😮 főleg, hogy kívül ért le a könyökeEzt már én sem értem.....
toam
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
wow, ezt magyarázzátok meg nekem, ez olyan sima incomplete nálam, mint a huzat 😮 főleg, hogy kívül ért le a könyökeSegge előbb leért pályán belül, sima TD
toam
több mint 7 éve
wow, ezt magyarázzátok meg nekem, ez olyan sima incomplete nálam, mint a huzat 😮 főleg, hogy kívül ért le a könyöke
több mint 7 éve
de ebből a keretbőlnem tudom mik azok a körülmények amikor int közelbe tudnánk kerülniEgy coverben jó shutdown corner?
zinedine5
Burkus
több mint 7 éve
Imitheking
1 882
Akkor ez igy kurva nagy mak.
több mint 7 éve
nem tudom mik azok a körülmények amikor int közelbe tudnánk kerülniEgy coverben jó shutdown corner?
zinedine5
több mint 7 éve
Kellett nekem elkiabálni... 😕biztos?ha nem cumiznánk 4-5 yardokat futásból meg lehetne őket állítaniDe most félidei elemzés jól sikerült. Fitzpatrick 13 yardot hozott össze eddig a második félidőben.
NB2
Burkus
Butler is totál fogalmatlan ma
NB2
több mint 7 éve
nem tudom mik azok a körülmények amikor int közelbe tudnánk kerülni
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ez TD,
több mint 7 éve
Imitheking
1 882
Talan hamarabb leert a konyoke, mint a segge. Es az jo lenne, mert az kint ert le.
több mint 7 éve
biztos?ha nem cumiznánk 4-5 yardokat futásból meg lehetne őket állítaniDe most félidei elemzés jól sikerült. Fitzpatrick 13 yardot hozott össze eddig a második félidőben.
NB2
Burkus
Butler is totál fogalmatlan ma