New York Jets - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
akkor már csak meg kell verni a Ravenst és reménykedni egy titans vereségben😊
Steelers fan
több mint 6 éve
Ezt a Gatorade locsolást mondjuk nem értettem. Ennyire fontos volt nekik ez a meccs?Ez volt vele a cél
bcsarli
www.google.com/amp/s/www.latimes.com/sports/la-xpm-2012-may-17-la-sp-sn-gatorade-george-allen-20120517-story.html%3f_amp=true

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ezt a Gatorade locsolást mondjuk nem értettem. Ennyire fontos volt nekik ez a meccs?Hines Ward megvan ki? 😀
bcsarli
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Simán el tudom ezt engedni, ha nyáron történik itt valami.A D-t sajnálom, de nagyon. Sérülések, folyamatos short fieldek (mostanság), és odateszik magukat, pedig Butler Edmunds után a leggyengébb ebben a D-ben.
több mint 6 éve
Nem erdemeltunk gyozelmet az van....H Ward miatt
És megint rossz snap, döntő pillanatban, ma a 4.kb.Ez utobbit nem ertettem....
😂😂😂
Inkább nevetek, mint sírok ezen, de a Jets meg úgy örül, mintha pozitív mérlege lenne.
Klaci79
Klemó
több mint 6 éve
Ezt a Gatorade locsolást mondjuk nem értettem. Ennyire fontos volt nekik ez a meccs?
több mint 6 éve
Nem erdemeltunk gyozelmet az van....És megint rossz snap, döntő pillanatban, ma a 4.kb.Ez utobbit nem ertettem....
😂😂😂
Inkább nevetek, mint sírok ezen, de a Jets meg úgy örül, mintha pozitív mérlege lenne.
Klaci79
több mint 6 éve
És megint rossz snap, döntő pillanatban, ma a 4.kb.Szerintem csak az emberek kezdik megérteni, hogy a folyamatos top5ös draftok kutyaszart se érnek igazából. A lényeg a minél több W.
😂😂😂
Klaci79

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ward-tól nem sajnálom. idén meg úgyis mindegy volt
több mint 6 éve
Fich, baz értelmetlen hülye f.sz. 3&7-re behív 2 hosszú passzt, siralom.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Lássuk a csodát!Ahhoz rendes támadó sor kell. Ami nincs. Ez már most csoda, hogy PO esély van.
bcsarli
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
És megint rossz snap, döntő pillanatban, ma a 4.kb. 😂😂😂
több mint 6 éve
Ez mondjuk zseniális d megmozdulás volt, de ha kb 2 yarddal hosszabbat dob sima TD. Teljesen esetleges az O. Mintha nem is lenne coordinator.
több mint 6 éve
Juju ezt el kell kapni

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Megint a hosszúkat nézi. Miért nem lehet a pálya szélére rajzolni 5-10 yardos playeket? Másnak ilyen esetben miért megy?
több mint 6 éve
Ugyanaaz....csak most 20+ az emberek tavolsaga...
több mint 6 éve
Visszakapjuk a labdát. Megint menni kell majd kb 60 yardot. Mi változott 1 perc alatt? Akkor nem volt ötlet, sem józan ész...most lesz?
több mint 6 éve
Lássuk a csodát!
több mint 6 éve
Fél szemmel a Saints - Titans meccset nézve azért be kell valljam, független/sportszerető szemmel több értelme lenne, hogy ők jussanak a playoffra...Nem!
Kobunko
több mint 6 éve
köszönöm 😊 már régóta acélszív dobog, és a fórumot is követem, de ez a mai teljesítmény párhuzamban a konkurenciával már tényleg nem bírtam szó nélkül. Lehetnénk ezúttal mi a 2012-es Denver a playoffban 😉Fél szemmel a Saints - Titans meccset nézve azért be kell valljam, független/sportszerető szemmel több értelme lenne, hogy ők jussanak a playoffra...Te ne sportszerető legyél, hanem Steelers szurkoló!
Kobunko
Üdv a csapatban 😊
bcsarli
több mint 6 éve
Ne legyünk telhetetlenek. A GW drive-nak szánt menetelésünk -4 yardot hozott.legalább nem nullát 😊
fcancellara
több mint 6 éve
Ne legyünk telhetetlenek. A GW drive-nak szánt menetelésünk -4 yardot hozott.
több mint 6 éve
Ilyen esetben 4 lehetőséggel kell számolni, simán mehetnénk 3-4 tuti yardot bakkerErrol beszelek....a picsaban az emberek 2..down szituacioban nem talal embert.
fcancellara
.nincs egy check down...agyam.eldobom...
több mint 6 éve
marad a Def TD