New York Jets - Pittsburgh Steelers
10 hónapja
WD sack
10 hónapja
Valahogy a D egy fejetlen kacsa benyomását kelti, de mondjuk már jó idejeAustin nem lett kirúgva. Mint egység ergyák vagyunk, ha nincsenek braúrok. Hozzáteszem gyorsan, hogy az O pedig bravúrokkal tud előre menni. Ott is sajnos azt látom, hoyg 1 play volt, ami igazán meglepi volt. A többi küzdős.
polamalu
10 hónapja
Na, a wisconsini futó
10 hónapja
Értelmes játékhívások eddig, nem is tudom milyen rendezvényen vagyok
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Valahogy a D egy fejetlen kacsa benyomását kelti, de mondjuk már jó ideje
10 hónapja
Steelers offseaosnt kevesbe kovettem de jol erzem hogy ez nem a next gen steel curtain lesz iden?😀ez a gond, hogy elvileg csak erosodtunk. csak az edzo ugye
JéBé
10 hónapja
Azt csinálnak a D-vel sajnos, amit akarnak és ami szomorú, hogy azzal, amit pontosan tudunk, hogy csinálni fognak. Semmilyen meglepi nincs.
10 hónapja
Van tamadojatek mi a tosz?!
10 hónapja
Steelers offseaosnt kevesbe kovettem de jol erzem hogy ez nem a next gen steel curtain lesz iden?😀Hé lehetünk mi is jó O 😀
JéBé
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Steelers offseaosnt kevesbe kovettem de jol erzem hogy ez nem a next gen steel curtain lesz iden?😀
10 hónapja
A védelem egyszerűen rutinból tolja....szokásos évek alatt látott felkészületlenséggel....
10 hónapja
hat a D nagyon lyukasnak tunik, pedig nem a legjobb O van szemben
10 hónapja
Egyszer azt is el kell kezdeniBoswell holnap megkapja az új szerződéstszezonban meg senkinel nem adtunk penzt
bcsarli, Udvari Főkóstoló
xtaki
10 hónapja
Boswell holnap megkapja az új szerződéstszezonban meg senkinel nem adtunk penzt
10 hónapja
Boswell holnap megkapja az új szerződést
10 hónapja
Eddig a bravúrokkal vagyunk előrébb, de a gameplan többször nem működik, mint igen...inkabb decemberben mukodjon 😊
Klemó
a lyukas run D jobban aggaszt
10 hónapja
Na jöhet apénzecske BOZ-nak is
10 hónapja
Boswell...mint ha 20 yardról ment volna....ez kell nagyon.
10 hónapja
Jön az a 💰💰
10 hónapja
Eddig a bravúrokkal vagyunk előrébb, de a gameplan többször nem működik, mint igen...
10 hónapja
nem nez ki jol ez a pass protection
10 hónapja
On the Steelers TD ...
— Rich Cimini (@RichCimini) September 7, 2025
Ben Skowronek had 8.5 yards of separation when the TD pass arrived, the most open a receiver has been on a Steelers pass TD since Week 13, 2021. (Roethlisberger/D. Johnson, 10 yds), per @NextGenStats #Jets
10 hónapja
A Screen-ek nem nagyon mentek jól az elmúlt években, ez szép volt.Metcalf irányváltása és helyzetfelismerése sem volt senkiinél.