New York Jets - Pittsburgh Steelers
10 hónapja
Nem arról volt szó, h a steelers D# jó?Egyik játékos sem volt a meghatározók közül az előszezonban. Talán nálunk volt ez egyedül. Emellé jön szépen a szokásos felkészületlenség, a földbe álló gameplan....
Ez meg GB drukkerként is otvar gyengének tűnik, pedig nincs magasan a léc 😁
Pep71
10 hónapja
Nem értem: vegyük el tőlük a futást, verjen el minket Filc passzal. Tömjük már azt a kurva boxot végre!
10 hónapja
Huhh geci ezek a csuszasok lehetnek csunyak is
10 hónapja
Nekünk is ótvarnak tűnik
10 hónapja
Nem arról volt szó, h a steelers D# jó? Ez meg GB drukkerként is otvar gyengének tűnik, pedig nincs magasan a léc 😁
10 hónapja
Nem hiszem el bazdmeg....hát futnak mi a meglepetés ebben bazdmeeeg!!!!
10 hónapja
Asszony most krédezte mit igyunk, egy fröccsöt mundjuk? Mondtam, hogy az nem elég erős ehhez.
10 hónapja
Mondjuk van rendesen mák is....Egy szitu nem volt ami mak egyik csapatnal sem
Klemó
10 hónapja
gedam
6 508
elliott hozza a ravenses formáját
10 hónapja
Mondjuk van rendesen mák is....
10 hónapja
Mondjuk az is vicces hogy GW nincs duplázva, hát geci kitől félnek rajta kívül? Josh Reynolds, Tyler Johnson?mea culpa, Tyler Johnson az Isten
Wester
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Fields-et elpusztították, de labda nem volt nálaNem ertemh minosult igy futonak
Wester
10 hónapja
Fields eliteskedik.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Fields-et elpusztították, de labda nem volt nála
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Uhh, elpusztították.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Ebbe belenézett
10 hónapja
Atyaisten....mennyire nem tudunk nyiomást gyakorolni....Queen összefut a DL-lel......
10 hónapja
Mondjuk az is vicces hogy GW nincs duplázva, hát geci kitől félnek rajta kívül? Josh Reynolds, Tyler Johnson?
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Tutira valaki kiadja a gameplant tavaly is így volt. Lehet Tomlin, hogy kicsit nehezebb helyzetbe hozza a srácokat 😀
10 hónapja
Mondjuk az sem segített eddig, hogy az ST totálisan ergya. 35-40 yardoson kezd az ellenfél, mi pedig 30 alatt.
10 hónapja
Nem tudunk szeparálódni, nem tudom a kereszt útvonalak mlg mindig tiltottak?Az a gond, hogy szinte tudják mi a play és a pass rush is működik náluk, odaérnek, ha hosszabb játékot akarunk.
polamalu
A Jets dominálja mind a két oldalt egyszerűen.
10 hónapja
WD sackráadásul ezt most erőből, ami fejlődés tőle tavalyhoz képest ahol főleg sebességből oldotta meg
Beki
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Nem tudunk szeparálódni, nem tudom a kereszt útvonalak mlg mindig tiltottak?