NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 11 éve
nem szeretem a sört 😛 de te biztos, amúgy nagy gavallér vagy te is a 90ig biztosra szeretsz fogadni 😉No Cards viszi Jimmyt?dandeegy sörbe, hogy nemDexxter Tailor
több mint 11 éve
Niklas megy Pats-be?😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Tuti komoly gond van Nix térdével, ha bennhagytuk mi is, a Chargers is és a Bears is.ShilkorMi anno Troutmant úgy draftoltuk le 3 éve, hogy már akkor lehetett tudni, hogy ACL szakadással műtötték, és egész újonc évét kihagyja, mégis vittük, bár igaz nem a 2. körben .
több mint 11 éve
No Cards viszi Jimmyt?dandeegy sörbe, hogy nem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Robilluma mockjában Ego 2/15 volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
No Cards viszi Jimmyt?
több mint 11 éve
Na Nix térdével valami nagyon nem lehet rendben...Eddig csúszott és bennt hagytuk pedig volt nállunk private workout-on...Érdekes, nem tudlm jó vokt -e ez nekünk...
több mint 11 éve
Az Ego egy körrel hamarabb jött!😊
több mint 11 éve
most mondom, hogy Colts Marcus Martin, ha nem viszik ki előttünk
több mint 11 éve
Tuti komoly gond van Nix térdével, ha bennhagytuk mi is, a Chargers is és a Bears is.
több mint 11 éve
akkor csináljuk 😀nincs gáz ego lett a választásukDripcsak gyanús hogy Bears kiviszi mostHall Of Greenha Nix red flagje annyit fog érni mint Lacy-é tavaly, akkor jöhetne hozzánk 😊Hall Of Greenén se bánnám 😊Drip
több mint 11 éve
Az Ego ja megvan:......... Bocs muszáj volt 😛
több mint 11 éve
mi jövünk, Kony Ealy-t ide!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Ego Fergusont 4. körben húztam volna gm játékban 😀
több mint 11 éve
nincs gáz ego lett a választásukcsak gyanús hogy Bears kiviszi mostHall Of Greenha Nix red flagje annyit fog érni mint Lacy-é tavaly, akkor jöhetne hozzánk 😊Hall Of Greenén se bánnám 😊Drip
több mint 11 éve
Szegény bearses kisgyerek, olyan képet vágott, mint akit a Taigetoszra készülnek kitenni
több mint 11 éve
Mayock megint hirtelen feldobta Nix nevét, nála ez azt jelenti, őt viszik, ő meg megjósolta 😀StezA posztot eltalálta...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Attaochu...elégedett vagyok, és le is esett nekünk így 😊Chargers LTÚgy lett volna elegáns ha a NT NT-t jelent be 😊
több mint 11 éve
Mayock megint hirtelen feldobta Nix nevét, nála ez azt jelenti, őt viszik, ő meg megjósolta 😀
több mint 11 éve
Hú de rendben van ez a csaj.NewmanSzerencsére dande marad a feleségénél :p
több mint 11 éve
csak gyanús hogy Bears kiviszi mostha Nix red flagje annyit fog érni mint Lacy-é tavaly, akkor jöhetne hozzánk 😊Hall Of Greenén se bánnám 😊Drip
mégse, akkor most már vigyük el
több mint 11 éve
ha Nix red flagje annyit fog érni mint Lacy-é tavaly, akkor jöhetne hozzánk 😊Hall Of Greenén se bánnám 😊
több mint 11 éve
Attaochu...elégedett vagyok, és le is esett nekünk így 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀