NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
de banyek ezért maradtam fent mondtam, hogy ettől kapok gutaütést..................
több mint 10 éve
na ez egy jó hír 😊 jön a cleveland Janiért, mi meg megyünk hátra, mert Janis még 1/26on is bent lesz
több mint 10 éve
utolsó esély a foci Clevelandben tartására
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
És infó, hogy a Vikings is jönni akart fel, remélem ez felhajtotta az árat! 😊)
több mint 10 éve
Ezaz 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
IgeN!
több mint 10 éve
meccsenként 1-2 pass interference nem a világ vége.Én a helyetekben Cary Williams helyére vinnék vkit.Sixo67egy kimegy mostŐk 2en a reményeim. Mind2őt hamarabb húztam volna mint Beckhamet vagy Cookst.Sixo67Már nem Kelvin?JanekHa majd Rivers dobál neki , tuti az lesz 😊Sixo67Leet nem akarom 😀 akkor inkább jöjjön Jordan Matthews vagy LatimermustainePedig Lee király lesz, meglásd. Fogadok veled szívesen. 😀Stez
ha nem akkor JanifociJanek
több mint 10 éve
LETRADE!
több mint 10 éve
jó lesz Johnny cornerben is. A méretei megvannak hozzá 😀Én a helyetekben Cary Williams helyére vinnék vkit.Sixo67egy kimegy mostŐk 2en a reményeim. Mind2őt hamarabb húztam volna mint Beckhamet vagy Cookst.Sixo67Már nem Kelvin?JanekHa majd Rivers dobál neki , tuti az lesz 😊Sixo67Leet nem akarom 😀 akkor inkább jöjjön Jordan Matthews vagy LatimermustainePedig Lee király lesz, meglásd. Fogadok veled szívesen. 😀Stez
több mint 10 éve
Reklám nfl.comon, nincsenek online a srácok sem, nem jelent jót....
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
arizona mit kapott a feltrade-ért?eaglesmcnabb3. kört
több mint 10 éve
arizona mit kapott a feltrade-ért?eaglesmcnabb3.kör (#91)
több mint 10 éve
3. kort.
több mint 10 éve
arizona mit kapott a feltrade-ért?eaglesmcnabb3.
több mint 10 éve
arizona mit kapott a feltrade-ért?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
aztec
1 360
igazad legyen.[/qLee lesz a Philly pick, most úgy érzembaggiocsak azt tudnám, hogy ha már tradeltek akkor mit gondolkoznak ennyit.. .😀peachna jólvan mostmár bárkit húzunk nem fog tetszeni. na jó foci jani tetszene 😀mustaineRoby maradt az én listámról az örülnék kategóriában, de ezzel alighanem egyedül vagyok 😀Eazzy
most ez ennyire hülye? mintha fel sem fogta volna, hogy az ő nevét mondták.... 😀😀peachSas akart lenni, helyette Sajtfejű lett 😀Petikievak01
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 10 éve
höriék csak nálam tűntek el?peachmentik a cuccost, mondták is, hogy 1-2 perc szünet
több mint 10 éve
Én a helyetekben Cary Williams helyére vinnék vkit.egy kimegy mostŐk 2en a reményeim. Mind2őt hamarabb húztam volna mint Beckhamet vagy Cookst.Sixo67Már nem Kelvin?JanekHa majd Rivers dobál neki , tuti az lesz 😊Sixo67Leet nem akarom 😀 akkor inkább jöjjön Jordan Matthews vagy LatimermustainePedig Lee király lesz, meglásd. Fogadok veled szívesen. 😀Stez