NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Gabriel
525
Allen Robinson jön szerintem
több mint 10 éve
höriék csak nálam tűntek el?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nem lennék abban olyan biztos. 😊Nem vagyok biztos abban, hogy GBben örülnek, hogy Dix maradt meg nekik a két top S közül 😀StezMajd örülnek egy év múlva.Sixo67
több mint 10 éve
egy kimegy mostŐk 2en a reményeim. Mind2őt hamarabb húztam volna mint Beckhamet vagy Cookst.Sixo67Már nem Kelvin?JanekHa majd Rivers dobál neki , tuti az lesz 😊Sixo67Leet nem akarom 😀 akkor inkább jöjjön Jordan Matthews vagy LatimermustainePedig Lee király lesz, meglásd. Fogadok veled szívesen. 😀Stez
ha nem akkor Janifoci
több mint 10 éve
Meg kell nézni melyik bentlévő wr prospectnek nagyobb a keze, azt fogjuk húzni 😀
több mint 10 éve
csak Clinton-Dix lett. Örülök nekiDriphát akkor Hyde-nak jöhet egy Woodsonos szerepkőr
több mint 10 éve
Nem vagyok biztos abban, hogy GBben örülnek, hogy Dix maradt meg nekik a két top S közül 😀StezMajd örülnek egy év múlva.
több mint 10 éve
😊Brain's having a hard time reconciling an Alabama DB getting drafted ahead of Manziel.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Dix úgy néz ki ebben a ruciban, mint valami parkolófiú.
több mint 10 éve
Nem vagyok biztos abban, hogy GBben örülnek, hogy Dix maradt meg nekik a két top S közül 😀
több mint 10 éve
Ők 2en a reményeim. Mind2őt hamarabb húztam volna mint Beckhamet vagy Cookst.Már nem Kelvin?JanekHa majd Rivers dobál neki , tuti az lesz 😊Sixo67Leet nem akarom 😀 akkor inkább jöjjön Jordan Matthews vagy LatimermustainePedig Lee király lesz, meglásd. Fogadok veled szívesen. 😀Stez
több mint 10 éve
most ez ennyire hülye? mintha fel sem fogta volna, hogy az ő nevét mondták.... 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
most már úgyis lehet Római számokat a mezekre rakatni. Maclin II (Y)már van egy Jeremy Maclinünk, nem kell még egy 😕mustaineLeet nem akarom 😀 akkor inkább jöjjön Jordan Matthews vagy LatimermustainePedig Lee király lesz, meglásd. Fogadok veled szívesen. 😀Stez
több mint 10 éve
LOL . 😀Rózsiék teljesen elaludtak. 😀..Jöhet Dzsoni. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ha-Ha off... Hát nem tom örüljek-e. Mindenesetre megtudjuk, hogy Chip a magas, vagy alacsony elkapót szeretne. LEE!!!
több mint 10 éve
Banyek......................................
több mint 10 éve
na most a janis, loganthomas, manziel trióból jöhetne akárki 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
csak Clinton-Dix lett. Örülök neki
több mint 10 éve
Gabriel
525
ezt annyira éreztem
több mint 10 éve
NFL networköt most némítottam el, amíg Manci ki nem megy, több szó lesz róla mint mindenki másról összesen.
több mint 10 éve
Stem03
135
Május 8-án van a születésnapom és a gyergyát már elfújtam... 😀 Gyere János!!! Nah elég lesz a hypeból és üzleteljünk a 49ers-szel
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi