NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem érzem ebben a körben a futó draftot, de lehet, hogy most jinxelem el 😀és tényleg 😊
MirrMurr
több mint 8 éve
Kiserdő 😊
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Ott a futó
több mint 8 éve
Húzunk egy halom OL játékost és sort cserélünk meccs közben. Más ötletem nincs.Jumbo package egész meccsen keresztül.
Bazzani
több mint 8 éve
Na akkor jöhet az izgalom, hogy csak el ne b.sszuk, el ne b.asszuk 😀
több mint 8 éve
Húzunk egy halom OL játékost és sort cserélünk meccs közben. Más ötletem nincs.
több mint 8 éve
Matt a görög 😊
több mint 8 éve
Az Arkansas futók még bent vannak, mindkettő elég jó érték lehet itt
több mint 8 éve
Collins még jöhetne....Nem érzem ebben a körben a futó draftot, de lehet, hogy most jinxelem el 😀kivitték sztem akik lettek volna bár én is gondoltam rá
MirrMurr
dande
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Kelvin Taylor nincs már benn? Vagy ő nem ér ennyit?Nem érzem ebben a körben a futó draftot, de lehet, hogy most jinxelem el 😀kivitték sztem akik lettek volna bár én is gondoltam rá
MirrMurr
dande
több mint 8 éve
Nem érzem ebben a körben a futó draftot, de lehet, hogy most jinxelem el 😀kivitték sztem akik lettek volna bár én is gondoltam rá
MirrMurr
több mint 8 éve
Nem érzem ebben a körben a futó draftot, de lehet, hogy most jinxelem el 😀
több mint 8 éve
lesz 5 falember + Eli + 5 RB felállás OBJ meg pad mellől hergeli őket 😊A csudába azért jól draftolnak a csoport riválisok....ja, epic 6 futós rotációnk lesz a semmilyen fal mögött 😊
dande
kristof
Draft
több mint 8 éve
Na ott a Forte utód, Howard.
több mint 8 éve
Nyilván, ahogy a kihúzott QBk kapcsán is,. csak így első blikkre nem túl biztató, de majd meglátjuk 😊A csudába azért jól draftolnak a csoport riválisok....Az egy dolog, de a pályán dől el minden....
dande
ThundersNFL
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
A csudába azért jól draftolnak a csoport riválisok....ja, epic 6 futós rotációnk lesz a semmilyen fal mögött 😊
dande
több mint 8 éve
Klaci79
22 220
azt meg tudja valaki mondani hogy Billings miért csúszott ennyit? 😉
több mint 8 éve
A csudába azért jól draftolnak a csoport riválisok....Az egy dolog, de a pályán dől el minden....
dande
Draft
több mint 8 éve
A csudába azért jól draftolnak a csoport riválisok....Ami aggasztó a kevés pickünk mellé 😀
dande
több mint 8 éve
A csudába azért jól draftolnak a csoport riválisok....
több mint 8 éve
Giants Ráning bek
Draft
több mint 8 éve
köszi bazza
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 8 éve
www.nfl.com/now?icampaign=nflnow-hp_traffic_driver