NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
ennyire azért nem jó a wr class
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Viszik-e Mimset???
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
gaborik
514
akkor frisco legközelebb az 5.körben jön 😀na-na goodwin elado, lehet adni kell melle a maradek picket hogy elvigyek 😀
hacsak 2021es picket nem áldoz be
braxa88
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Futó? Love? Még egy WR?
több mint 4 éve
Miért kell Lockot belekeverni, én Jimmy G mellett vagyok (hamár ő a kezdő QB) 😀Kabbe 😀 Amúgy a jobbak közé tartozik...majd idény végén meglátjuk, Lock hogy találta el Jeudyt.Hagyd rá, nem tehet róla, Nyíregyházi.😀és bowl GMben vittem 2. körben Aiyukot 😊 zsír, jó QB mellé került jó helyreBüszke vagyok rád, hogy nem az a balfék iktriad találta el.Higgins, vagy Aiyuk?Szóltam 😀
Chargers LT
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
braxa88
Sixo
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Gyere Higgins vagy Mims!
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kampman
28 313
hoppá
több mint 4 éve
Pacsker felKi halt meg?
empty taxi
több mint 4 éve
nnntm
932
Ahogy nezem a feliratokat a Dolphins is lecserel?Höhö
nnntm
Olvasni a feliratokban
több mint 4 éve
Pacsker fel
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
viszont a közvetítés eddig egész normálisan meg van oldva, hol vannak a bakik a pickeken kívülGoodell túl sokat van képernyőn.
Heisman Trophy
több mint 4 éve
nem mondom h rossz pick, csak nem látom, h ki vitte volna ki a következő pár pickbenItt el lehetett vinni. Szerintem ő meg Jefferson (az LSU-s, nem az amúgy szintén jó Floridás) holtversenyben a 4. legjobb WR ebben a remek classban.Aiyuk nagyon szép pick a Ninersnek.kérdés kicsit később nem lett volna-e bent
iktriad
Farky
iktriad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Leszámítva persze ha végetlen 80ból 1szer eltalálod. Akkor megy is az jinxtriadozás ezerrel. Néha az az érzésem, hogy te vagy a bowl.hu dezső bencéje.Leszarom mit csinál a másik 31 csapat, ha nincs köze hozzánk. 😊Büszke vagyok rád, hogy nem az a balfék iktriad találta el.Higgins, vagy Aiyuk?Szóltam 😀
Chargers LT
Chargers LT
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
Igazából a színfalak mögött lehet a GM-ek balfaszkodnak, de azért a média képben van.viszont a közvetítés eddig egész normálisan meg van oldva, hol vannak a bakik a pickeken kívülNekem is bejön.
Heisman Trophy
Bazzani
több mint 4 éve
Kabbe 😀 Amúgy a jobbak közé tartozik...majd idény végén meglátjuk, Lock hogy találta el Jeudyt.Hagyd rá, nem tehet róla, Nyíregyházi.😀és bowl GMben vittem 2. körben Aiyukot 😊 zsír, jó QB mellé került jó helyreBüszke vagyok rád, hogy nem az a balfék iktriad találta el.Higgins, vagy Aiyuk?Szóltam 😀
Chargers LT
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
braxa88
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Hogy micsoda?és bowl GMben vittem 2. körben Aiyukot 😊 zsír, jó QB mellé került jó helyreBüszke vagyok rád, hogy nem az a balfék iktriad találta el.Higgins, vagy Aiyuk?Szóltam 😀
Chargers LT
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
A meccsenkénti nyolc passzból hány fog felé menni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
viszont a közvetítés eddig egész normálisan meg van oldva, hol vannak a bakik a pickeken kívülNekem is bejön.
Heisman Trophy
több mint 4 éve
nyilvan mert Van Jefferson a top1 wr a classbanItt el lehetett vinni. Szerintem ő meg Jefferson (az LSU-s, nem az amúgy szintén jó Floridás) holtversenyben a 4. legjobb WR ebben a remek classban.Aiyuk nagyon szép pick a Ninersnek.kérdés kicsit később nem lett volna-e bent
iktriad
Farky
iktriad
több mint 4 éve
viszont a közvetítés eddig egész normálisan meg van oldva, hol vannak a bakik a pickeken kívül
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Itt el lehetett vinni. Szerintem ő meg Jefferson (az LSU-s, nem az amúgy szintén jó Floridás) holtversenyben a 4. legjobb WR ebben a remek classban.Aiyuk nagyon szép pick a Ninersnek.kérdés kicsit később nem lett volna-e bent
iktriad
Farky
több mint 4 éve
Hagyd rá, nem tehet róla, Nyíregyházi.😀és bowl GMben vittem 2. körben Aiyukot 😊 zsír, jó QB mellé került jó helyreBüszke vagyok rád, hogy nem az a balfék iktriad találta el.Higgins, vagy Aiyuk?Szóltam 😀
Chargers LT
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
braxa88
több mint 4 éve
Van máásik!A-lyuk.Nem működik a csöcsös gif 😕
empty taxi
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
snowpiercer sorozat? hát nem tudom mit gondoljak, kell az nekünk?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
braxa88
12 534
😀és bowl GMben vittem 2. körben Aiyukot 😊 zsír, jó QB mellé került jó helyreBüszke vagyok rád, hogy nem az a balfék iktriad találta el.Higgins, vagy Aiyuk?Szóltam 😀
Chargers LT
Chargers LT
Sixo
Chargers LT